Illustratiefoto.
Volledig scherm
Illustratiefoto. © Thinkstock

Havenarbeidster haalt knuppel boven na botsing: "Ze is het gewoon om haar mannetje te staan"

PolitierechtbankEen man die voor de achtste keer betrapt werd op rijden zonder rijbewijs; een chauffeur die meent dat de verkeersregels niet gelden als er 's nachts niemand op de baan is; een bestuurder die onder invloed crasht met z'n gsm in de hand en een vrouw die voor de 36ste keer veroordeeld werd. Dit stond de voorbije week onder meer op het menu in onze politierechtbank. En dan was er nog het verhaal de havenarbeidster uit Blankenberge en haar honkbalknuppel.

 1. LIVE. Verenigd Koninkrijk begint distributie coronavaccin - Van Damme: “In maart-april zal vaccinproductie opgeschaald kunnen worden”

  LIVE. Verenigd Koninkrijk begint distribu­tie coronavac­cin - Van Damme: “In maart-april zal vaccinpro­duc­tie opge­schaald kunnen worden”

  Ondanks hoopvolle indicatoren, heeft het coronavirus in ons land al aan meer dan 17.000 mensen het leven gekost. Dat blijkt vrijdagochtend uit de cijfers van Sciensano. Het vaccin is echter op komst, en bewoners en personeel van de woonzorgcentra zullen als eerste in ons land gevaccineerd worden. Dat is gisteren bekendgemaakt na de Interministeriële Conferentie Volksgezondheid. Hoewel we in januari uit de startblokken schieten, zal de meerderheid van de bevolking deze zomer nog niet gevaccineerd zijn. Volg alle ontwikkelingen over het coronavirus in dit liveblog.
 1. Franstalig nieuwsanker krijgt slappe lach tijdens nieuwsuitzending
  Play

  Franstalig nieuwsan­ker krijgt slappe lach tijdens nieuwsuit­zen­ding

 2. Simon (48) krijgt elke dag bezoek van deze vos en haar jongen
  Play

  Simon (48) krijgt elke dag bezoek van deze vos en haar jongen