Doris C., de vermeende seksslavin van seriedoder Renaud Hardy.
Volledig scherm
Doris C., de vermeende seksslavin van seriedoder Renaud Hardy. © Photonews

Hardy's 'seksslavin' Doris getuigt: "Hij bekende dat hij Linda had vermoord, daarna hadden we nog seks"

Op het assisenproces van seriedoder Renaud Hardy (55) in Tongeren zijn vandaag negen getuigen aan het woord gekomen. Een van hen was Doris C., die Hardy zijn "seksslavin" doopte. "Ik was bang van hem, maar hij had mij nodig", getuigde de vrouw. Ook François V. (63), een vriend van Hardy, kwam aan het woord. Hij vertelde over het dominante karakter van de beschuldigde en hoe die aan hem opbiechtte dat hij Linda Doms (52) had doodgeslagen.

28 reacties

 • Doris Corbeel

  4 jaar geleden
  Doris Corbeel aan allen die mij niet kennen wil ik zeggen dat ik niet abnormaal ben , en heel erg meeleef met de slachtoffers van renaud Hardy, ik zweer op het graf van mijn moeder dat ik nooit of te nimmer iemand pijn heb gedaan, van mij mag deze onmogelïjke persoon ooit nog op vrije voeten komen aan allen die mih veroordeeld hebben FOEI
 • jo vandenberghe

  4 jaar geleden
  Bende wansmakelijke mensen en ze zijn niet alleen er lopen nog veel rond,drugs,seks en ongelukken!
 • Straight on No way back

  4 jaar geleden
  sluit die ook maar op!
 • luc Cuypers

  4 jaar geleden
  Dat wijf mogen ze van mij mee in de bak steken , of minstens in een instelling ! Daar staat serieus een vijs in los . Hoop dat ze geen kinderen heeft , als je zulke dingen moet horen of lezen .
 • Patrick Jonkers

  4 jaar geleden
  Tuurlijk is die gestoord, maar die sexslavin is volgens mij ook niet 100%. Welke vrouw vind zo'n leven normaal ?
 1. Actrice Veerle Eyckermans ontsnapte aan moordpoging door Hardy: "Ik hoop dat deze man nooit meer vrijkomt"

  Actrice Veerle Eyckermans ontsnapte aan moordpo­ging door Hardy: "Ik hoop dat deze man nooit meer vrijkomt"

  Op het assisenproces in Tongeren heeft actrice Veerle Eyckermans (55) getuigd hoe ze twee jaar geleden ontsnapte aan de moordpoging door seriedoder Renaud Hardy. "Ik hoop dat deze man nooit, maar dan ook nooit meer vrijkomt. Hij is een gevaar voor zichzelf en voor ons allemaal", zei Eyckermans. Eerder vandaag kwam ook de zoon van de vermoorde Maria Walschaerts (82) aan het woord. Hij vertelde in de rechtbank hoe hij vier jaar geleden het lichaam van zijn vermoorde moeder had aantroffen in haar slaapkamer. "Ik ben getekend voor het leven", getuigde Patrick M. (57).