Actrice Veerle Eyckermans werd in 2015 's avonds aan haar woning aangevallen door Hardy. Ze raakte bij de moordpoging gewond aan het hoofd en heeft nog steeds stress-aanvallen.
Volledig scherm
Actrice Veerle Eyckermans werd in 2015 's avonds aan haar woning aangevallen door Hardy. Ze raakte bij de moordpoging gewond aan het hoofd en heeft nog steeds stress-aanvallen. © Belga

Hardy over moordpoging op actrice Veerle Eyckermans: "Ge kunt ook met een hamer slaan, maar dan bloeden ze. Ik sla liever met een knuppel"

Op de derde dag van het assisenproces Renaud Hardy in Tongeren  heeft  de federale politie van Halle-Vilvoorde deze namiddag het onderzoek uit de doeken gedaan over de moordpoging op actrice Veerle Eyckermans (55) in Hofstade.

12 reacties

 • Elisa deJong

  3 jaar geleden
  Precies Francinne.. Eens.
 • Christine Laevers

  4 jaar geleden
  Die man mag nooit meer vrijkomen. Nooit meer.
 • Julien Tijtgat

  4 jaar geleden
  Ik vind dat ze deze video NIET aan de jury moeten laten zien,daar dit voor één blijvend trauma kan zorgen.En zeker daar hij de moorden bekent heeft, Dat heeft voor mij geen zin meer om dit te laten zien al die gruwel
 • nivarlet jacques

  4 jaar geleden
  Geef die een instelling en na 20 jaar komt dat vrij zonder iets op zijn strafblad. Is toch te mooi voor woorden.
 • Victor OOMS

  4 jaar geleden
  De moordenaar krijgt meer aandacht dan de slachtoffers.Typische Belgische pers,magistraten,advocaten en gerecht maar dat zal goed geld opbrengen en dat is wat telt.Geld,geld en nog eens geld,de rest doet er niet toe.En wij moeten vertrouwen hebben in zo een knoeiboel.
 1. Vertoning van moordfilm op proces-Hardy stopgezet na twee van vijf fragmenten: beelden zijn te gruwelijk

  Vertoning van moordfilm op pro­ces-Har­dy stopgezet na twee van vijf fragmenten: beelden zijn te gruwelijk

  Op het assisenproces tegen Renaud Hardy hebben de juryleden vanavond de gruwelijke videobeelden te zien gekregen die Hardy zelf maakte van de moord op Linda Doms (52). Na twee van de vijf fragmenten werd de film stopgezet: de beelden zijn te heftig. Eerder al hadden de rechters beslist de 40 minuten durende moordfilm enkel af te spelen voor jury en procespartijen. De journalisten moesten de zaal verlaten.