Illustratiefoto.
Volledig scherm
Illustratiefoto. © Thinkstock

Hardrijdende kok moet van rechter cursus volgen: "Denk je écht dat ik daar tijd voor heb?"

PolitierechtbankEen nieuw jaar, een nieuw begin. Ook in onze politierechtbanken. En daar werden de voorbije week alweer enkele opmerkelijke zaken behandeld waar - ook nu weer - vaak alcohol in het spel was. Als daar zijn: een uitschuiver na het bal van de burgemeester, een uitschuiver in de sloot door "slechte signalisatie" en een uitschuiver door "te hoge hakken". Onverantwoord: een man die stomdronken achter het stuur kruipt met zijn kinderen in de auto. De hoofdvogel werd evenwel afgeschoten door een drukbezette kok uit Keiem. En wel hierom...

39 reacties

 • Dirk Van den Heuvel

  5 jaar geleden
  Echte criminelen worden lichter gestraft dan automobilisten die 2 glazen teveel ophebben. Dat kan waarschijnlijk alleen in dit debiel land. Arm Vlaanderen !
 • Eric Berckmans

  5 jaar geleden
  Veel hangt af waar ze die snelheidsbeperking van bv 50 km/h plaatsen en dronken ben je nu vanaf 0,5 ,vroeger vanaf 1,5 .
 • Mike Wuyts

  5 jaar geleden
  Waar ik nog het meeste van kots is al die moraalridders. Precies of zij doen nooit iets verkeerd.
 • De Metsler Marc

  5 jaar geleden
  Iedereen gelijk voor de wet wij moeten dat ook niet doen, rijbewijs levenslang intrekken , auto verbeurd verklaren , 30.000 euro boete en 5 jaar gaan werken in ziekenhuis met verkeer slachtoffers. De politie rechters zijn nog nie streng genoeg
 • Geert Landsman

  5 jaar geleden
  Is dat alles wat die kok krijgt? Hij weigert cursus te doen, dan hand zijn rijbewijs permanent ingenomen moeten worden. Wanneer stoppen rechter nu eens met die kleuterschool?