Harde beelden tonen mesaanval op ambulancier nabij Charleroi: “Fysiek en mentaal zit ik aan de grond”

VideoEen ambulancier is vorige week aangevallen met een mes in een dorp nabij Charleroi. De daders zijn een man en zijn minderjarige zoon, meldt RTL Info. De nieuwssite kreeg beelden van het incident in handen. Het slachtoffer liep geen steekwonden op, maar is nog steeds in shock.

56 reacties

 • Rania Desaegher

  4 maanden geleden
  Agressie tegen hulpverleners is toch een verzwarende omstandigheid, indien niet, het zou dat moeten zijn. Een cursus agressiebeheersing is zeker geen voldoende straf voor die mannen. Maar in België weet je nooit.
 • Wilfried Vanden Berg

  4 maanden geleden
  Is er dan niemand die die man is gaan helpen ? Het bewijs van samenhorigheid in België . En ook het beste bewijs hoe de samenleving geëvalueerd is in België . Ieder voor zich , niks voor een ander .
 • Frank Linders

  4 maanden geleden
  waar is de minister van justitie? waarom loopt die minderjarige al weer vrij rond? een gevaar voor de samenleving, met zo een vader als opvoeder! Het word tijd dat er snelrecht komt. en met snelrecht bedoel ik binnen 24 uur een uitspraak, niet over 2-3 maanden.
 • Dany Herman

  4 maanden geleden
  En toeschouwers doen niets? daar zou ik zelfs geen seconde aarzelen mijnheer "vanreet" zou toch een mooie verrassing beleven
 • Danny Mertens

  4 maanden geleden
  In elk ander ontwikkeld land zou dit 10 jaar vast kosten. Hier waarschijnlijk geseponneerd.
 1. INTEGRAAL. Lees hier de Septemberverklaring van Jan Jambon: “Wat ik maandag heb moeten ondergaan, was pijnlijk”
  Play
  130

  INTEGRAAL. Lees hier de September­ver­kla­ring van Jan Jambon: “Wat ik maandag heb moeten ondergaan, was pijnlijk”

  Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA) heeft zijn Septemberverklaring afgelegd in het Vlaams parlement. In die verklaring doet de regering traditioneel de grote lijnen van haar beleid en begroting voor het komende jaar uit de doeken. “Wat ik maandag heb moeten ondergaan, was pijnlijk”, zegt Jambon nadat de partijen er die dag niet in slaagden een akkoord te vinden. Lees hieronder de Septemberverklaring van Jambon.
 2. Brussels restaurant in het donker om energiecrisis aan te kaarten
  Play

  Brussels restaurant in het donker om energiecri­sis aan te kaarten

  In het centrum van Brussel heeft een groep restauranthouders laten zien hoe de toekomst van de horeca eruit kan zien. In de Brasserie Surrealiste wordt geen elektriciteit en geen gas gebruikt. Het eten werd geserveerd en gekookt door Racines-medewerkers en dat zonder ovens, fornuizen, kookplaten, koffiemachines en gloeilampen. Door de actie willen de restauranthouders de snel stijgende energieprijzen aankaarten. Bekijk de hele reportage in bovenstaande video.