Harde beelden tonen mesaanval op ambulancier nabij Charleroi: “Fysiek en mentaal zit ik aan de grond”

VideoEen ambulancier is vorige week aangevallen met een mes in een dorp nabij Charleroi. De daders zijn een man en zijn minderjarige zoon, meldt RTL Info. De nieuwssite kreeg beelden van het incident in handen. Het slachtoffer liep geen steekwonden op, maar is nog steeds in shock.

56 reacties

 • Rania Desaegher

  1 maand geleden
  Agressie tegen hulpverleners is toch een verzwarende omstandigheid, indien niet, het zou dat moeten zijn. Een cursus agressiebeheersing is zeker geen voldoende straf voor die mannen. Maar in België weet je nooit.
 • Wilfried Vanden Berg

  1 maand geleden
  Is er dan niemand die die man is gaan helpen ? Het bewijs van samenhorigheid in België . En ook het beste bewijs hoe de samenleving geëvalueerd is in België . Ieder voor zich , niks voor een ander .
 • Frank Linders

  1 maand geleden
  waar is de minister van justitie? waarom loopt die minderjarige al weer vrij rond? een gevaar voor de samenleving, met zo een vader als opvoeder! Het word tijd dat er snelrecht komt. en met snelrecht bedoel ik binnen 24 uur een uitspraak, niet over 2-3 maanden.
 • Dany Herman

  1 maand geleden
  En toeschouwers doen niets? daar zou ik zelfs geen seconde aarzelen mijnheer "vanreet" zou toch een mooie verrassing beleven
 • Danny Mertens

  1 maand geleden
  In elk ander ontwikkeld land zou dit 10 jaar vast kosten. Hier waarschijnlijk geseponneerd.