Hallucinante beelden in station Aarschot: vechtpartij op sporen, verdachte (35) opgepakt in toiletten

Op Facebook is een filmpje opgedoken waarop een gevecht te zien is tussen een zwarte jongen en enkele omstaanders. De feiten deden zich voor in het station van Aarschot. De mannelijke verdachte, een 35-jarige uit Aarschot, werd opgepakt in de toiletten van het station. Hij blijft voorlopig aangehouden. 

217 reacties

 • Tisomzeep

  3 jaar geleden
  Michel er zijn andere feiten de zus was aan de haren van de André vrouw aan het trekken links heeft weer tevroeg geroepen
 • Liesbeth Bekaert

  3 jaar geleden
  Volwassenen tegen 15 jarigen... Stoer heel stoer, buiten zetten die losers
 • DIRK VAN DESSEL

  3 jaar geleden
  Bekijk de video objectief-correct en doe desnoods daartoe eerst de politiek-correcte paardenbril af. Wie zei eerst tegen één der blanke vrouwen ; "uw bek stinkt" ? Waarop zij replikeerde en de blanke man zo onverantwoord handelde om de zwarte tiener op het spoor te trekken die daarna massaal moker vuistslagen op het hoofd der blanke man liet neerkomen. "Racisme" van wie naar wie ? ENKEL de Rechter mag vonnissen
 • guy vermeulen

  3 jaar geleden
  blanke man twintig jaar den bak in,jonge man vrij,zelfverdediging.
 • guy vermeulen

  3 jaar geleden
  blanke man twintig jaar den bak in,jonge man vrij,zelfverdediging.
 1. Nee, late brieven door hanenpoten zijn geen flauw excuus van bpost: “Soms kunnen mensen hun eigen geschrift zelfs niet meer lezen”
  PREMIUM
  7

  Nee, late brieven door hanenpoten zijn geen flauw excuus van bpost: “Soms kunnen mensen hun eigen geschrift zelfs niet meer lezen”

  Zijn we anno 2021 allemaal dokters geworden? Of toch minstens in ons handschrift? Bij bpost staat men zich vaak in het haar te krabben, zo blijkt, omdat adressen onleesbaar worden. "Soms kunnen mensen zelfs hun éigen geschrift niet meer lezen." Wie toch iets moois op papier wil zetten, heeft twee opties: ofwel bijlessen volgen, ofwel een kalligraaf inhuren voor het werkje.