Grote politiemacht staat klaar voor ‘La Boum 2'

De politie zal straks massaal aanwezig zijn om het illegale evenement ‘La Boum 2' in het Ter Kamerenbos niet uit de hand te laten lopen. Zestien infanteriepelotons met elk 40 agenten houden zich klaar, vernam Het Nieuwsblad. Ook verschillende arrestatieteams in burger zullen patrouilleren in het park. In totaal zou de troepenmacht uit zeker 750 agenten bestaan. De stad Brussel zet daarnaast nog 40 stewards in, allemaal om rellen te vermijden.

47 reacties

 • Peter Hegge

  1 maand geleden
  We betalen lets go urban en andere vzws ook, so what.
 • Eric De Graef

  1 maand geleden
  Een VERBODEN feestje in goede banen leiden is een contradictio in terminis. Als iets verboden is, moet je het voorkomen of onmiddellijk doen stoppen.
 • Katrien VMarke

  1 maand geleden
  Bendevorming en openbare ordeverstoring heet dat. Bovendien enorm egoïstisch. Ze voelen de impact niet zelf terwijl ze er lekker voor zorgen dat onder de waterlijn het virus zich weelderig verspreidt. Indirect brengen ze een groot deel van de volksgezondeid in gevaar (lees: indirect maar wel degelijk bewust dodelijk besmetten)
 • Marc Baeyens

  1 maand geleden
  De burgerzin viert hoog tij in Brussel.
 • Dirk DE Bakker

  1 maand geleden
  Weer een uitstapje van de leefloners, bedankt onnozelaars en voor de politie steek een verfpatroon in jullie watertank dan heb je meer tijd om ze op te pakken.
 1. Coronacertificaat in België vanaf woensdag beschikbaar (en toch zal je als gevaccineerde nog in quarantaine moeten bij terugkeer)

  Coronacer­ti­fi­caat in België vanaf woensdag beschik­baar (en toch zal je als gevacci­neer­de nog in quarantai­ne moeten bij terugkeer)

  Volgende week woensdag zal het Europese coronacertificaat in België beschikbaar zijn. Dat bevestigt minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit) aan VTM NIEUWS. Wie volledig gevaccineerd is tegen het coronavirus, al besmet is geweest of recent een negatieve PCR-test aflegde, krijgt daarin zijn status te zien. Het certificaat zal tot 1 juli wellicht wel niet overal bruikbaar zijn, en bizar genoeg zal het zelfs in eigen land voorlopig nog niet gelden.