Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

GROTE PEILING: Vlaams Belang blijft de grootste, CD&V en Open Vld opnieuw vooruit, N-VA zakt net onder de 20%

Als het zondag verkiezingen zouden zijn, dan zou Vlaams Belang met 26,3% van de stemmen afgetekend als de grootste uit de bus komen. Dat blijkt uit de Grote Peiling van Het Laatste Nieuws, VTM Nieuws, RTL en Le Soir. Met N-VA zakt met 19,9% net onder de symbolische grens van 20%. Regeringspartijen CD&V en Open Vld gaan vooruit tegenover de vorige peiling, maar blijven onder hun verkiezingsresultaat.

23 reacties

 • Nadine Huldemont

  3 maanden geleden
  Kevin van rossem slaat de nagel op de kop.
 • franske van gestel

  4 maanden geleden
  Versnippering gaat verder nu bijna alle partijen tussen de 10 en 20 procent halen.Kortom allemaal .reuze dwergen die zichzelf toch zo belangrijk vinden, nietwaar BDW? 
 • Robert Van Garderen

  4 maanden geleden
  Mooi.en geef dan rechts nu ook eens de kans om te regeren. Iedereen die zegt dat dat niets wordt weet er niets van. Ze hebben nog niet mogen regeren, dankzij het mega democratische cordon en voorlopig heeft links en liberaal en een armlastig zooitje van gemaakt. Laat Tom maar regeren en Bart mag aanschuiven als hij braaf is. 
 • Bern Vermeulen

  4 maanden geleden
  Partij die niet aan de macht is, niets kan doen, ook niets kan misdoen is de grootste partij, hopelijk snel verkiezingen, corona vrij, en cordonvrij, als iedereen mag meedoen komen gaven en fouten uit.
 • Etienne De Bondt

  4 maanden geleden
  Met dank aan één persoon, Calimero De Wever, het geschoffeer van andere partijen en in het bijzonder Lachaert, heeft geloond, hij mag er fier op zijn.
 1. Mondmaskerjurk gaat naar Miss Universe
  Play

  Mondmasker­jurk gaat naar Miss Universe

 2. American footballspeler houdt dief tegen: "Wil je geld hebben? Ga werken, ga naar school"
  Play

  American football­spe­ler houdt dief tegen: "Wil je geld hebben? Ga werken, ga naar school"