Een vliegtuig met een zestigtal militairen landde omstreeks 20.30 uur op de luchthaven van Melsbroek.
Volledig scherm
Een vliegtuig met een zestigtal militairen landde omstreeks 20.30 uur op de luchthaven van Melsbroek. © Defensie

Grootste deel Belgische militairen ingezet in Roemenië is weer thuis

Het merendeel van de Belgische militairen die vier maanden op missie waren in Roemenië, is terug thuis. Rond 20.30 uur vrijdagavond landde een burgervliegtuig met een zestigtal militairen op de luchthaven van Melsbroek. Ook maandag was er al een vlucht teruggekeerd uit Constanta, aan de Zwarte Zee.

1 reactie

 • Darryl Sylvanoja

  2 maanden geleden
  Succes
 1. Steeds meer Belgische vissers brengen afval uit zee terug aan land om te recycleren

  Steeds meer Belgische vissers brengen afval uit zee terug aan land om te recycleren

  Steeds meer vissers brengen afval die ze opvissen uit zee terug mee aan land om te recycleren. Dat blijkt uit cijfers van het project Fishing For Litter dat vissers aanzet om het zwerfvuil die in de visnetten belandt mee te nemen en niet over boord te gooien. Woensdag hield de Rederscentrale in Zeebrugge een bedankingsevent voor alle deelnemende rederijen en vissers in aanwezigheid van de minister van Noordzee Vincent Van Quickenborne (Open VLD).
 2. Bijna 10 keer zoveel onderaannemers op werf van ingestorte school, sectorfederatie en vakbonden reageren: “Veiligheid op bouwwerven moet beter”
  22

  Bijna 10 keer zoveel onderaanne­mers op werf van ingestorte school, sectorfede­ra­tie en vakbonden reageren: “Veiligheid op bouwwerven moet beter”

  De Confederatie Bouw en de vakbonden roepen op om de veiligheid op bouwwerven te verhogen. Dat doen ze naar aanleiding van een onderzoek van ‘VTM NIEUWS' en ‘Het Laatste Nieuws’, waaruit blijkt dat de hoofdaannemer van de ingestorte school in de wijk Nieuw Zuid in Antwerpen loog tegen de stad over het aantal onderaannemers. Vanuit politieke hoek komt kritiek: “Dat de stad Antwerpen zo slecht op de hoogte is van wie er werkt en wat er op haar werven gebeurd, is schuldig verzuim.”