Stefan Van de Weyer
Volledig scherm
© Stefan Van de Weyer

Grootschalige politieactie op E40 in West-Vlaanderen tegen rondtrekkende inbrekersbendes

Verschillende politiediensten hebben maandag een grootschalige actie gehouden aan de op- en afritten van de E40 in West-Vlaanderen. De "Highway"-controleactie was vooral gericht op rondtrekkende inbrekersbendes. In totaal werden 623 voertuigen en 445 mensen gecontroleerd.

10 reacties

 • gilbert dejonghe

  2 jaar geleden
  Er mag ook tijdens de nacht eens controle gedaan worden . Dan rijden er heel wat van die vreemde wagens op de snelweg .Overdag rijden ze rond om te zien wie of wat ze kunnen gebruiken en waar ze nieuw bouw zetten .Tijdens de nacht slaan ze dan hun slag .
 • Gerard ceulemans

  2 jaar geleden
  Eindelijk doen ze eens iets goed. Voor herhaling vatbaar, das te veel gevraagd hé.
 • Ives Ameel

  2 jaar geleden
  Moesten nu de straffen, straffen zijn en de rechters verstand hebben dan zou dat inderdaad iets opleveren nu zijn de misdadigers rapper thuis dan de politie.
 • Leonarda Van Opbroecke

  2 jaar geleden
  Politie heeft zijn werk gedaan. Nu Justitie nog !!!
 • Luc Van Hoef

  2 jaar geleden
  Voor herhaling vatbaar ! Prachtig
 1. Tewerkstelling bij Belgische kmo's opnieuw op niveau van voor coronacrisis

  Tewerkstel­ling bij Belgische kmo's opnieuw op niveau van voor coronacri­sis

  De structurele tewerkstelling, dit wil zeggen zonder interim- en studentenjobs, bij kmo's in de privésector is in België gestegen tot op het niveau van voor de coronacrisis, in februari 2020. Voor Vlaanderen zijn de cijfers zelfs beter dan in november 2019. Dat blijkt uit een analyse van HR-dienstverlener SD Worx van de loongegevens van meer dan 21.000 kmo's met meer dan 320.000 werknemers over de laatste twee jaar.