BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Groot sigarettensmokkelnetwerk opgerold in Frankrijk

In Frankrijk is een groot netwerk voor de smokkel van sigaretten opgerold en zijn twaalf mensen opgepakt na maanden van onderzoek onder leiding van het gerecht in Bordeaux. Dat heeft de Franse gendarmerie vandaag meegedeeld.

3 reacties

 • Danny Buyse

  3 weken geleden
  @Louis, een enquête op al diegene die gestopt zijn met roken is dat 60% als gezondheid en 40% als financiële reden. Dus de prijs helpt ook wel deels. Ik ben ook gestopt voor 180 euro per maand omgerekend 2160 euro per jaar en 21.650 euro op 10 jaar.
 • johan commère

  3 weken geleden
  Er zullen steeds meer gesmokkelde sigaretten op de markt komen , met de woekertaksen die de regeringen erop leggen . Een pakje van 25 sigaretten kost geen 1 euro aan fabricatie maar in de winkel betaal je al bijna 10 euro ! Elk jaar meer dan 3 miljard euro naar de " schatkist " !
 • louis van hoeylandt

  3 weken geleden
  zijn ze verwonderd dat er smokkel is en namaak ...laat de prijzen een beetje normaal dan hoeft er niet nagemaakt te worden ,maar nee de staat is en heeft nooit genoeg ...met het mom we doen dat voor u gezondheid ,dat zal wel zijn rokers die maar juist toekomen nog wat verder de dieperik in , maar drugverslaafden die worden bijgestaan dat mag en als je niet toekomt ff ontwenning center binnen op kosten van de mensen ,en maandelijks nog dopgeld of ocmw ,en 100 keer hervallen tja ocharme ..dat
 1. Orphée overleefde aanslag in Maalbeek: “Ik slik nog altijd meer dan 15 pillen per dag tegen pijn”
  Play

  Orphée overleefde aanslag in Maalbeek: “Ik slik nog altijd meer dan 15 pillen per dag tegen pijn”

 2. Vrachtwagen breekt doormidden na treinbotsing
  Play

  Vrachtwa­gen breekt doormidden na treinbot­sing