Groot bevrijdingsfeest van zoon epidemioloog Pierre Van Damme in één minuut uitverkocht

Alle tickets voor ‘Het Grote Bevrijdingsfeest’ van de zoon van epidemioloog Pierre Van Damme zijn de deur uit. De laatste 1.000 kaartjes voor het evenement op 30 juli werden “in slechts 62 seconden” verkocht. “Het is duidelijk dat de knaldrang nog nooit zo hoog is geweest”, zegt mede-initiatiefnemer Tom Van Damme (25) aan HLN Live. Het festival zal in Vlaams-Brabant plaatsvinden, maar de exacte locatie is nog onbekend.

14 reacties

 • Linda Wellekens

  4 weken geleden
  Alweer discriminatie : de ene mag meedoen en de andere niet. Die beperking van aanwezigen is niet eerlijk en onrechtvaardig.
 • Bart Lauwers

  4 weken geleden
  Zou me verbazen moest het anders zijn : nog nooit zoveel “gratis” reclame gehoord als voor dit evenement. En het is niet voor de werkende mens , want die kunnen niet om 16h inloggen voor een ticket te reserveren ...
 • Johan Goris

  4 weken geleden
  Ik ben nog niet uitgenodigd voor de vaccinatie, maar ben al twee gevaccineerd op een natuurlijke manier; de Italiaanse en de Britse. En ik voel me prima. Het feest mag beginnen.
 • Joan Lute

  4 weken geleden
  Heel die drang en gepoch over feesten maar ook mensenrechten die ongegeneerd reizen vind ik wansmakelijk. Ben 54 en sluit me al 14 maanden op voor mijn veiligheid terwijl ik volop lees over aantallen gevaccineerdenen jongeren die wel al vaccinatie hebben terwijl dit voor mij en anderen dit jaar zeker nog niet aan de orde is. België is een enorme knoeiboel want alles kan hier zomaar.
 • roger boons

  4 weken geleden
  begrijp dat niet .