ANP
Volledig scherm
© ANP

Grondwettelijk Hof verwerpt vordering Katholiek Onderwijs: nieuwe eindtermen secundair onderwijs blijven voorlopig bestaan

 Het Grondwettelijk Hof heeft de vorderingen tot schorsing van eindtermen voor tweede en derde graad secundair onderwijs verworpen. Dat betekent dat de nieuwe eindtermen dus kunnen ingaan op 1 september.

  1. Pukkelpop communiceert later vandaag, Vandenbroucke: “Als men de spelregels toch niet ziet zitten, dan gaat het niet door”
    Play

    Pukkelpop communi­ceert later vandaag, Vandenbrou­c­ke: “Als men de spelregels toch niet ziet zitten, dan gaat het niet door”

    Naast PCR-testen mogen bezoekers van Pukkelpop ook gebruikmaken van sneltesten. Die zullen wel maar 24 uur geldig zijn, bevestigde minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit) gisteren in VTM Nieuws. Wie een langere periode blijft, zal zich dus verschillende keren moeten laten testen. De organisatie is van deze toegift dinsdagavond al op de hoogte gebracht. Toch werd gisteren alsnog de stekker (tijdelijk) uit de opbouw en de ticketverkoop getrokken. “Als men de spelregels toch niet ziet zitten of niet kan voldoen aan de voorwaarden, dan gaat het niet door”, zei Vandenbroucke deze ochtend bij Radio 1.