Mestdagh zet samenwerking met Carrefour Market stop
Volledig scherm
Mestdagh zet samenwerking met Carrefour Market stop © Carrefour Market

Groep Mestdagh beëindigt samenwerking met Carrefour

De groep Mestdagh, die zo'n 90 winkels van Carrefour Market uitbaat - voornamelijk in Brussel en Wallonië maar ook in Aarschot en Tienen, stopt het exclusieve partnerschap met Carrefour. Dat bericht het gespecialiseerde vakblad RetailDetail en wordt bevestigd in kringen van het bedrijf. Er geldt een vooropzeg van een jaar en dus zal het effect pas na 2022 voelbaar zijn.

 1. Marie (10) knipt 32 centimeter van haar paardenstaart als cadeau voor mama Lien (37), die herstelt van borstkanker: “Veel beter dan een tekening, toch?”
  PREMIUM

  Marie (10) knipt 32 centimeter van haar paarden­staart als cadeau voor mama Lien (37), die herstelt van borstkan­ker: “Veel beter dan een tekening, toch?”

  Haar hele jonge leventje had Marie Vannieuwenborg (10) uit Kuurne gespaard voor haar lange paardenstaart, maar deze week ging de schaar er toch in. 32 centimeter werd er afgeknipt, zodat Think Pink er een pruik kan van laten maken voor ‘andere zieke mama’s’. Haar eigen mama, Lien Huysentruyt (37), is net hersteld van borstkanker. “Ik wilde haar graag een cadeautje geven, omdat ze zo erg ziek is geweest en ik haar graag zie”, zegt Marie.
  Kuurne
 2. ‘Ons vakmanschap drink je met verstand’ verdwijnt: drinken we echt minder door zo’n slogan?
  PREMIUM

  ‘Ons vakman­schap drink je met verstand’ verdwijnt: drinken we echt minder door zo’n slogan?

  Twee van de beroemdste slogans van ons land verdwijnen binnenkort. De regering wil ‘Ons vakmanschap drink je met verstand’ en ‘Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand’ vervangen door een strengere waarschuwing bij alcoholreclame. Maar heeft zo’n waarschuwing wel zin? Drinken we er minder door? En hoe zit dat in andere landen? Wij doken in rapporten van de Wereldgezondheidsorganisatie WHO en spraken met Tom Evenepoel van het VAD.
 1. Neef Eric Wittouck bezit 11 miljard, maar hoeveel bedraagt het fortuin van echtpaar Ullens de Schooten?
  PREMIUM
  4

  Neef Eric Wittouck bezit 11 miljard, maar hoeveel bedraagt het fortuin van echtpaar Ullens de Schooten?

  “Ik ben minder rijk dan velen denken”, sprak Guy Ullens de Schooten (88) ooit. Maar neem dat gerust met een flinke korrel zout, of beter suiker. De man die gisteren zijn tweede vrouw Myriam (70) zag doodgeschoten worden door zijn eigen zoon, vergaarde een fortuin met de verkoop van de Tiense suikerraffinaderij. Tot op vandaag prijkt hij nog altijd op plaats 261 in de lijst met rijkste inwoners van Zwitserland - na de VS het land met de meeste miljardairs ter wereld. Hoe groot is zijn vermogen precies? En in welke pleziertjes stopte hij de voorbije jaren samen met zijn ‘Mimi’ dan vele tientallen miljoenen? Een blik op de financiën van de familie Ullens de Schooten.
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.