VTT
Volledig scherm
© VTT

Groen wil elk jaar 500 kilometer extra fietspad en veilige fietsroutes naar school

Elk jaar 500 kilometer nieuw fietspad, lokale wegen verplicht verkeersveiliger, veilige routes naar scholen, een boost voor de elektrische fiets en meer comfort voor fietsers. Dat zijn de vijf schakels van het nationaal fietsplan van Groen, dat de partij heeft voorgesteld in Gent. 

62 reacties

 • Ronny Van de Wal

  3 jaar geleden
  Wat een ongelooflijke megalomane sukkels zijn dat daar bij groen? 500 Km per jaar is 41 km per maand en 1230 meter per dag.De Vlaamse overheid heeft in 2011 voor 65 miljoen euro nieuwe fietspaden aangelegd. Goed voor meer dan 200 kilometer.Kostprijs is dan 325 miljoen € Toch zullen er weer mensen intrappen en stemmen op die losers....
 • vanaeken jokke

  3 jaar geleden
  Groen zijn prestaties nog in gedachte met VLD geen spier haar op mijn hoofd denk er aan op die partij te stemmen.Ze zijn al even erg als SPA als het over belastingen gaat en geld over de balk smijten.
 • Franciscus Eduardus Peeters

  3 jaar geleden
  Almaci en Calvo zouden beter fietslessen geven aan Wouter Van Besien want enige tijd terug reed die zomaar voorbij een rood licht in de stad, of staat hij boven de wet. Er mogen zoveel fietspaden bijkomen maar zolang fietsers zich niet aan de wegcode houden lost het probleem niet op.
 • Jos Hill

  3 jaar geleden
  Zou er nog wel genoeg plaats zijn hierboven voor al die luchtkastelen van Groen.
 • rik lagrou

  3 jaar geleden
  dan zonder steentjes Want na 3 vrachtwagens is niks waard beter -asfalt maar dan in rood of groen gekleurd Al die vernieuwing werken van laatste 5 jaar zullen voor niks zijn wat ben daarmee Fietspaden waar lage elec snelheid kan15/20km u want met step op voetpad of rollers onmogelijk !!allemaal putten! vernieuwen van x???