Wouter Van Besien, Jinnih Beels en Tom Meeuws in betere tijden.
Volledig scherm
Wouter Van Besien, Jinnih Beels en Tom Meeuws in betere tijden. © BELGA

Groen trekt alleen naar verkiezingen in Antwerpen: "Geen evidente, maar wel noodzakelijke beslissing"

Groen trekt de stekker uit de lokale samenwerking met sp.a in Antwerpen en trekt alleen naar de gemeenteraadsverkiezingen. Daarmee komt een einde aan het progressieve kartel 'Samen'. Dat is vanmiddag beslist tijdens overleg tussen de nationale en Antwerpse partijleiding. "Het is geen evidente maar wel een noodzakelijke beslissing voor Antwerpen", zegt Groen.

0 reacties

 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 2. DE GROTE PEILING. Kwart van Vlamingen zou voor Vlaams Belang stemmen, beste peiling in anderhalf jaar voor CD&V
  212

  DE GROTE PEILING. Kwart van Vlamingen zou voor Vlaams Belang stemmen, beste peiling in anderhalf jaar voor CD&V

  Een dik jaar voor de verkiezingen zou een kwart van de Vlamingen voor Vlaams Belang stemmen. N-VA wordt met 21,6% de tweede grootste partij en Vooruit sluit met 15,5% de top drie af. CD&V heeft met 11,8% haar beste peiling in anderhalf jaar, Open Vld duikt weer onder de symbolische grens van 10%. Dat blijkt uit de Grote Peiling van ‘Het Laatste Nieuws’, ‘VTM NIEUWS’, RTL en ‘Le Soir’. Bart De Wever is opnieuw de populairste politicus van Vlaanderen.