Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Groen legt wetsvoorstel voor totaalverbod op gokreclame op tafel

Groen pleit opnieuw voor een totaalverbod op gokreclame. De partij legt een wetsvoorstel met in totaal vijf maatregelen op tafel om gokverslaving aan te pakken.

24 reacties

 • Dick DECOCK

  2 jaar geleden
  Gevaarlijkste gokspel zijn de verkiezingen,want vaak worden winnaars buiten spel gezet.
 • Werry Galle

  2 jaar geleden
  Hahaha, ons beschermen??? Verbied dan alle promoties, reclames en verkiezingscampagnes voor de politieke partijen, want die zijn pas een gevaar voor de mensheid.
 • Phil Bijnens

  2 jaar geleden
  Eerste keer dat ik volledig achter een voorstel van groen sta ! Geens weigert dit al lang, cd&v laat zich voor de kar van de gokbedrijven spannen !
 • jan boden

  2 jaar geleden
  Dat wetsvoorstel zal rap in de vuilbak steken.
 • peter servranckx

  2 jaar geleden
  Hoort volgens groen daar ook de Lotto bij ? Ben benieuwd op hun antwoord. Want anders kunnen andere gokkantoren de nieuwe wet ongedaan maken wegens concurrentievervalsing.
 1. ONZE OPINIE. Stakend personeel en hongerstakers in aantocht. Sammy Mahdi moet vol aan de bak
  PREMIUM
  15

  ONZE OPINIE. Stakend personeel en hongersta­kers in aantocht. Sammy Mahdi moet vol aan de bak

  Sammy Mahdi (CD&V) zet zich beter schrap. Nu valt de opvangcrisis in dit land tussen de plooien van de pandemie. Maar straks, als we gewend zijn aan dat mondmasker en de coronapas, komen de problemen rond migratie meer boven water. Gisteren legde het personeel van Klein Kasteeltje, het aanmeldcentrum voor asiel in Brussel, opnieuw het werk neer. Voor de tweede keer in één week. Dat gebeurt niet elk jaar. Dan moet je als staatssecretaris voor Asiel en Migratie op je tellen letten.