Nieuw logo Groen
Volledig scherm
Nieuw logo Groen © Groen

Groen komt met nieuw kleurrijk logo en nieuwe slogan: “Groen is meer dan groen”

Groen breidt zijn politieke speerpunten uit. Behalve natuur, milieu en klimaat legt de partij haar focus voortaan ook meer dan voordien op gezondheid, welzijn en de strijd tegen ongelijkheid. Dat hebben covoorzitters Nadia Naji en Jeremie Vaneeckhout vrijdag bekendgemaakt tijdens Refresh, de bijeenkomst waarop Groen dit weekend het politieke jaar op gang trekt. De koerswijziging gaat gepaard met een nieuw partijlogo.

  1. Van Quickenborne maakt werk van supersnelrecht: “Relschoppers zouden dan 7 dagen aangehouden blijven, en dan voor de rechter moeten verschijnen”

    Van Quickenbor­ne maakt werk van supersnel­recht: “Relschop­pers zouden dan 7 dagen aangehou­den blijven, en dan voor de rechter moeten verschij­nen”

    Minister van Justitie Vincent Van Quickenborne (Open VLD) legt zijn voorstel voor supersnelrecht volgende week een eerste keer op de regeringstafel, zodat het parlement er volgend jaar over kan stemmen. Dat zei hij eerder deze week bij VTM Nieuws - naar aanleiding van de rellen in Brussel en Antwerpen - en herhaalde hij vanmorgen in De Ochtend op Radio 1.