Illustratiefoto.
Volledig scherm
Illustratiefoto. © BELGA

Groeiende extremistische cultuur bij politiekorpsen in heel Europa, waarschuwt onderzoek

Politiediensten in heel Europa hebben te lijden onder een groeiende “cultuur van extremisme”, aldus een rapport  dat is opgesteld door het Institute of Race Relations (IRR). In het rapport wordt gewaarschuwd voor een toename van het aantal agenten dat online racistische en extreem-rechtse inhoud deelt en dat in heel Europa.

 1. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
  Mijntelco

  Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

  64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.
 2. Twee jaar na dood George Floyd: strengere regels voor federale politie VS

  Twee jaar na dood George Floyd: strengere regels voor federale politie VS

  Twee jaar na de moord op de Afro-Amerikaan George Floyd dringt de Amerikaanse president Joe Biden aan op strengere regels voor de federale politie. Zonder het vertrouwen van de mensen kunnen de veiligheidsautoriteiten hun taken niet vervullen, zei Joe Biden woensdagmiddag in Washington, bij het ondertekenen van een bijbehorend decreet. De familieleden van Floyd waren ook aanwezig in het Witte Huis. Biden bracht Floyds dochter Gianna mee op het podium.