ThinkStock
Volledig scherm
© ThinkStock

Gratis infolijn en sensibiliseringscampagne tijdens Antwerp Pride: Crevits versterkt informatieverstrekking rond apenpokkenvirus

Wie vragen heeft of info wil over het apenpokkenvirus kan voortaan terecht bij de gratis infolijn 1700. Tijdens de Antwerp Pride komen er bovendien gerichte sensibiliseringscampagnes. Dat meldt Vlaams minister van Welzijn en Volksgezondheid Hilde Crevits (CD&V) vrijdag in een persbericht.

  1. Faroek Özgünes: “In wagen aan huis Van Quickenborne lagen spanbanden die erop wijzen dat verdachten hem wilden ontvoeren”
    PREMIUM

    Faroek Özgünes: “In wagen aan huis Van Quickenbor­ne lagen spanbanden die erop wijzen dat verdachten hem wilden ontvoeren”

    Het lijkt erop dat drie verdachten die in Nederland aangehouden zijn, plannen hadden om onze justitieminister Vincent Van Quickenborne te ontvoeren. Dat zegt onze gerechtsspecialist Faroek Özgünes (VTM Nieuws). In de wagen die ze aan de woning van de minister achterlieten, werden naast wapens, een kogelvrije vest en een gasfles ook spanriemen gevonden, die gebruikt kunnen worden om iemand vast te binden. De minister verblijft momenteel met zijn gezin “op een niet nader genoemde beveiligde plaats” en wordt beschermd onder het hoogste dreigingsniveau. Wie zijn de mogelijke opdrachtgevers? Misdaadexpert Faroek Özgünes legt uit.