De graaf Jean-Michel d'Ursel klinkt met zijn zelfgebrouwen bier op zijn kasteel in Durbuy.
Volledig scherm
PREMIUM
De graaf Jean-Michel d'Ursel klinkt met zijn zelfgebrouwen bier op zijn kasteel in Durbuy. © HLN

Graaf Jean-Michel d’Ursel (57), de kasteelheer van Durbuy: “Mijn kasteel verkopen aan Coucke? Hij heeft er al één en zal wel weten hoeveel werk dat vergt”

Marc Coucke mag de voorbije jaren op geen miljoen meer of minder gekeken hebben in Durbuy: zijn investeringen liggen nog altijd in de schaduw van het kasteel van graaf Jean-Michel d’Ursel. “Ik zie niet in waarom Durbuy niét het Knokke van de Ardennen zal worden. Maar dat is niet erg. Hier is meer te zien dan aan de kust.”

 1. Van Grieken reageert op uitspraken De Wever, die coalitie met Vlaams Belang in 2024 uitsluit
  Play
  655

  Van Grieken reageert op uitspraken De Wever, die coalitie met Vlaams Belang in 2024 uitsluit

  Als er vandaag verkiezingen zouden plaatsvinden in Vlaanderen, dan zou Vlaams Belang de grootste partij zijn, gevolgd door de N-VA. Maar een verbreking van het cordon sanitaire in 2024 is geen optie. Dat vertelde N-VA-voorzitter Bart De Wever gisteren in De Cooke & Verhulst Show. “Ik begrijp de obsessie van De Wever met Vlaams Belang niet. Heeft hij geen andere bezigheden", zo kaatst Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken de bal terug bij HLN LIVE.
 2. COLUMN. Zou men niet beter aan depressieve mensen lachende gerechtjes voorschotelen en op cardiologie hartverwarmende ovenschotels serveren?
  PREMIUM

  COLUMN. Zou men niet beter aan depressie­ve mensen lachende gerechtjes voorschote­len en op cardiolo­gie hartverwar­men­de ovenscho­tels serveren?

  Elke zaterdag blikt onze columniste Nadine Van Der Linden terug op de week. Het experiment waarbij Dina Tersago twee weken ziekenhuiskost nuttigde, waarbij haar gezondheid niet echt vooruit ging, brengt herinneringen terug. Klinieketen is nu eenmaal een categorie apart. De puree in ronde bollen, de ondefinieerbare vis, het knalgele puddingkje.... Moet men dààrvan genezen? Zou men niet beter aan depressieve mensen lachende gerechtjes voorschotelen en op cardiologie hartverwarmende ovenschotels serveren?