Hans Verbeke
Volledig scherm
© Hans Verbeke

Gokverslaafde ramkrakers slaan twee keer op korte tijd toe in zelfde Panos

Afgelopen nacht zijn in Vichte twee gokverslaafde dieven opgepakt die even voordien een ramkraak hadden gepleegd op een vestiging van de broodjeszaak Panos, in de Marktstraat in Izegem. 

1 reactie

 • jean-pierre rejek

  4 jaar geleden
  Leg maar ééns uit wie voor de kosten kan opdraaien ,de eerlijke man in de straat ,want als de verzekering betaald rekenen ze door aan de verzekerden en die de kosten hebben gemaakt die liggen op hotel .
 1. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.
 2. Hebt u nog vragen na het Overlegcomité? Stel ze hier

  Hebt u nog vragen na het Overlegco­mité? Stel ze hier

  Het Overlegcomité heeft vrijdagavond de langverwachte ‘coronabarometer’ voorgesteld. Vanaf volgende week vrijdag 28 januari starten we in ‘code rood’. Daarbij zijn er ook enkele versoepelingen tegenover de situatie waarin we nu zitten. Zo zal de horeca een uurtje langer mogen openblijven, tot middernacht. Verder heeft het Overlegcomité bepaald dat vanaf 1 maart de boosterprik nodig is voor een groen licht op het Covid Safe Ticket. Hebt u nog vragen na het Overlegcomité? Stel ze dan in het onderstaande formulier. Wij bundelen voor u de antwoorden op de belangrijkste vragen.
 1. Actiegroep verzamelt in anderhalve dag 587 slachtoffers van PFOS-vervuiling voor dagvaarding 3M: “Geleden schade moet vergoed worden”
  Zwijndrecht/Linkeroever

  Actiegroep verzamelt in anderhalve dag 587 slachtof­fers van PFOS-vervuiling voor dagvaar­ding 3M: “Geleden schade moet vergoed worden”

  De actiegroep Grondrecht heeft op anderhalve dag tijd 587 slachtoffers van de PFOS-vervuiling rond de 3M-fabriek verzameld om zich aan te sluiten bij een dagvaarding tegen het chemiebedrijf. “We doen dit uit voorzorg”, zegt woordvoerder en jurist Jonas Vernimmen. “Aangezien 3M in 2002 is gestopt met de productie van PFOS dreigt de verjaringstermijn.”