Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Senne Van der Ven

Gokkende agenten verschijnen voor de Kansspelcommissie, niet voor de rechtbank

Zestig Antwerpse agenten die betrapt werden op gokken, moeten niet voor de rechtbank verschijnen. Dat heeft het Antwerpse parket beslist. Ze moeten wel voor de Kansspelcommissie verschijnen, die hen een boete kan geven. Dat schrijft de Gazet van Antwerpen.

27 reacties

 • Guido Swerts

  3 jaar geleden
  En waar hebben deze bewuste agenten het voorrecht vandaan?
 • emiel Clarijs

  3 jaar geleden
  Dit is nu het verschil tussen de Bart van Antwerpen, en de Bart van Mechelen, de ene zegt veel en doet weinig, de andere zegt weinig maar doet veel voor zijn stad.
 • Serge Aernoudt

  3 jaar geleden
  Geef ze een tweede kans.
 • Tom Faes

  3 jaar geleden
  Waar ? In Antwerpen wie is daar de baas van de politie ? Wie is daar de baas van de baas van de Politie .Das dezelfde man die altijd beweerd dat hij de voorbije zes jaar prachtig werk geleverd heeft . Of steekt hij de schuld weer op Jan, piet . Ik denk dat h jizoals gewoonlijk weer niet weet wat er in Antwerpen gebeurt., wegens ""gene tijd ""
 • rik lagrou

  3 jaar geleden
  Aan loon dat deze moeten werken en van alles niet mogen Maar wel moeten slagen in allerlei proeven Dus mogen geen lotto of dergelijk geen casino als daar zin in hebben Zou dit ook gelden voor politicus Dat je zoals anderen geen vals ID mag ??zeker ???