De vakbonden onderhandelen omdat ze vinden dat de bewakingsagenten te weinig verdienen en werken in moeilijke omstandigheden. (Archieffoto)
Volledig scherm
De vakbonden onderhandelen omdat ze vinden dat de bewakingsagenten te weinig verdienen en werken in moeilijke omstandigheden. (Archieffoto) © Belga

Goed nieuws voor reizigers: geen acties op luchthavens tijdens paasvakantie

Reizigers hoeven deze paasvakantie niet te vrezen voor stakingsacties van boze bewakingsagenten op de luchthavens. Mogelijke acties zijn opgeschort nu de werkgevers een voorstel op tafel hebben gelegd.

2 reacties

 • Raoul Rouma

  4 jaar geleden
  Echt, moeten we nu blij zijn indien alles normaal werkt? Even wachten, bij de vakbonden is mensen pesten de normale norm geworden.
 • Josse Vos

  4 jaar geleden
  ...dus een volgend rondje "reizigers pesten" is even uitgesteld? Is vakbond bang om aanhang te verliezen?
 1. N-VA-Kamerlid Freilich na hack politie Zwijndrecht: “Verlinden had beter moeten anticiperen”
  21

  N-VA-Kamerlid Freilich na hack politie Zwijn­drecht: “Verlinden had beter moeten anticipe­ren”

  Na het grote datalek bij de politie van Zwijndrecht, die VTM NIEUWS en HLN aan het licht brachten, reageert Kamerlid Michael Freilich van oppositiepartij N-VA dat minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V) beter had moeten anticiperen en meer proactief te werk moet gaan rond cyberveiligheid. De partij zal ook parlementaire vragen stellen aan haar en premier Alexander De Croo (Open Vld). Er komt ook een wetsvoorstel. Minister van Justitie Vincent Van Quickenborne (Open Vld) vraagt ondertussen overleg met Verlinden en de lokale politiezones.