Belga
Volledig scherm
© Belga

"Glaasje vol? Best niet met alcohol" -Zelfs politie Aarschot doet mee aan Gedichtendag

Vandaag is het Gedichtendag en u zal het geweten hadden. Zelfs de agenten van Aarschot sloegen aan het rijmen om op een ludieke manier hun alcoholcontrole voor het weekend aan te kondigen.

2 reacties

 • guy muis

  5 jaar geleden
  oei dan gaat er vanavond ni veel volk in de kroon zijn haha
 • Francinne Declerque

  5 jaar geleden
  Dat zullen we nog wel eens zien, naast dichten moet je ook meer controleren !
 1. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  6

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.
 2. OPROEP. Wat is jouw ervaring als lgbtqia+ in de moslimgemeenschap?

  OPROEP. Wat is jouw ervaring als lgbtqia+ in de moslimge­meen­schap?

  In Antwerpen heeft zaal De Roma in Borgerhout het evenement Queer Iftar op 31 maart geannuleerd om veiligheidsredenen. Het was de bedoeling om een veilige ruimte te creëren voor moslims uit de lgbtqia+-community om een iftar te vieren, de maaltijd die moslims mogen nuttigen na zonsondergang. Maar een reeks van bedreigingen - het is niet duidelijk uit welke hoek die kwamen - noopte de organisatoren om het initiatief af te gelasten. Dat is een spijtige zaak voor niet-hetero’s uit de moslimgemeenschap. Voor hen is het lang niet evident om zich te outen.