Gianni duikt met vriendin en zoontje (1) onder nadat zijn woning beschoten werd: "Hebben de daders mij met iemand anders verward?"

CriminaliteitGianni B., zijn vriendin en hun zoontje van 1 jaar duiken onder na de schietpartij op hun woning van afgelopen dinsdagnacht. Er werden toen vier schoten op hun appartement aan de Turnhoutsebaan in Schilde gelost. De daders probeerden ook de nieuwe Mercedes, die Gianni in bruikleen heeft, in brand te steken. Uiteindelijk werd een kogel door de voorruit van de auto geschoten.

54 reacties

 • Voets Paul

  5 jaar geleden
  Als men niet betrokken is hoeft men ook niet onder te duiken !
 • Jacques Pauwels

  5 jaar geleden
  Ok,misschien is hij onschuldig, maar toch wordt de woning beschoten,geleende Mercedes in brand gestoken,gaat onderduiken...en Frank "de tank" een stijptoptant, "loopt" rustig rond,awel ik begrijp dat niet.
 • Ludwig VdB

  5 jaar geleden
  Nieuwe Mercedessen in bruikleen geven noemt met in Nederland Katvangerij en is geen bezigheid waar de werkman gebruik van maakt, die trouwens meestal ook al geen veilig onderduikadres zomaar bij de hand heeft en ook heel zelden beschoten wordt in eigen woning.
 • didier de coster

  5 jaar geleden
  het verhaaltje stinkt , buikgevoel
 • Dick DECOCK

  5 jaar geleden
  Zoals gewoonlijk weer vele veroordelingen en conclusies zo enige kennis van feiten, en veelal vanuit jalousie omdat iemand met grotere wagen rondbolt, arm vlaanderen.
 1. JEZ!-boot vaart door Vlaanderen: op naar één miljoen euro voor de jeugd

  JEZ!-boot vaart door Vlaanderen: op naar één miljoen euro voor de jeugd

  JEZ! FEESTWEEK. “Nu is het officieel. Wij laten deze week zien dat de aankomende generatie er één met grote ambities is.” Met veel goesting om met jongeren uit heel Vlaanderen eens goed zot te doen, doopten Jessica en Aaron van het jongerencollectief de JEZ!-boot. Varend van Aalter naar Antwerpen maakt Qmusic een week lang radio, en zamelt onderweg centjes in om onze jeugd vooruit te helpen. “Op naar meer dan een miljoen.”
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 3. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 4. 
REPORTAGE. Leven met jongdementie: “Als dieven je garage leeghalen, omdat je de poort vergat te sluiten, weet je dat er iets moet veranderen”
  PREMIUM
  7

  REPORTAGE. Leven met jongdemen­tie: “Als dieven je garage leeghalen, omdat je de poort vergat te sluiten, weet je dat er iets moet veranderen”

  Van de 6000 Vlamingen met jongdementie wonen er minstens 200 niet meer thuis, omdat de zorgen te zwaar zijn voor hun familie. In ‘de Rozelaar’ in Brugge wonen ze met 15 samen, “als één grote familie” van vijftigers, zestigers en zeventigers. Wij gingen er een hele dag langs, knuffelden, schilderden en babbelden met zowel bewoners als hun openhartige partners. “Wie is dat? Mijn vrouw? Tiens, ik heb die precies nog al eens gezien.”