Volledig scherm
© BELGAIMAGE

GEZOCHT: eenzaam in lockdown

Met de feestdagen in het vooruitzicht is eenzaamheid een veelbesproken thema. Maar heel wat mensen zien al sinds de coronamaatregelen in maart niemand meer. 

3 reacties

 • Rachel Janssens

  2 maanden geleden
  Sinds Covid voelen velen zich 'eenzaam' omdat ze niet kunnen feesten, op reis gaan, afspreken met hopen vrienden.Terwijl hun hoogste prioriteit in sociale media ligt want als ze in gezelschap zijn besteden ze meer aandacht aan hun smartphone dan aan de anderen. Maar de echte eenzamen worden nog steeds vergeten. Narcisme tiert welig terwijl velen wegkwijnen. 
 • Dominique Hermys

  2 maanden geleden
  Daarvoor moet dit niet alleen zijn in lock down. Er zijn mensen die niet beseffen wat eenzaamheid is. Niemand meer hebben waar ze op kunnen terug vallen. Door eigen egoïsme omdat een ander dit niet wil. Spijtig. 
 • Michel Van der Hoydowch

  2 maanden geleden
  Gemeentes zouden een gratis  telefoonnummer moeten publiceren ,waar eenzamen zich kunnen opgeven. Nachecken en doorgeven aan vrijwilligers die op veilige manier met hen telefonisch contact opnemen . Ieder mens van goede wil zou een paar telefoons of wat meer kunnen doen . Uiteraard gevaarlijke situaties te mijden .
 1. "Komende weken maximaal 54.300 eerste vaccinaties met Pfizer-vaccin”

  "Komende weken maximaal 54.300 eerste vaccina­ties met Pfi­zer-vac­cin”

  De komende weken zullen in België wekelijks maximaal 54.300 Pfizer-vaccins voor een eerste vaccinatie kunnen toegediend worden. Dat blijkt uit cijfers die de taskforce vaccinatie vandaag vrijgegeven heeft. De cijfers zijn gebaseerd op de geplande leveringen door Pfizer en de keuze om een tweede vaccinatie tijdig te kunnen toedienen. Er wordt ook een beperkte strategische stock aangelegd uit voorzorg, als leveringen bijvoorbeeld niet zouden doorgaan of er iets misloopt met een transport.
 1. Twee epische filmmonsters clashen in Godzilla vs. Kong
  Play
  film

  Twee epische filmmon­sters clashen in Godzilla vs. Kong

 2. Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen
  Play
  bizar

  Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen