De politie is ter plaatse voor onderzoek naar de omstandigheden van het overlijden van de moeder en haar kinderen.
Volledig scherm
De politie is ter plaatse voor onderzoek naar de omstandigheden van het overlijden van de moeder en haar kinderen. © Tom Vierendeels

Gezinsdrama Dworp: vader heeft kinderen allicht verstikt en ex-vrouw gedood "met scherp voorwerp"

In het Vlaams-Brabantse Dworp (Beersel) zijn de levenloze lichamen aangetroffen van een vrouw (36) en haar drie kinderen (twee jongens van 10 en 6 en een meisje van 8 jaar). Zij werden om het leven gebracht door de ex-partner van de vrouw. De man van 39 maakte deze ochtend een einde aan zijn leven in Sint-Jans-Molenbeek. Het parket Halle-Vilvoorde heeft een onderzoeksrechter gevorderd voor moord.

31 reacties

 • Jean-Pierre Browaeys

  5 jaar geleden
  Om een job te krijgen moet je psychotechnische proeven ondergaan. Als men dat zou doen met mensen die kinderen willen, denk ik dat er veel minder kinderen zouden geboren worden. Een pak mensen zouden beter geen kinderen krijgen. Maar ja, die mensenrechten toch.
 • Erwin VD

  5 jaar geleden
  Als je gescheiden bent of bezig, hoe zwaar het ook is doch elkaar vermoorden hoort daar niet bij! Het lost niets op en levert enkel leed op voor nabestaanden! Hoe diep kan je zitten om zoiets te kunnen doen? Heb zeker geen begrip voor de dader van eender welke moord!
 • Francinne Declerque

  5 jaar geleden
  Toch even opmerken dat de kinderen niet altijd uit wraak worden vermoord, maar simpelweg dat de vader niet wil dat zijn kinderen door de hel moeten gaan omdat hij de moeder heeft vermoord want in één klap verliezen de kinderen beide ouders. Dus in die logica....
 • Piet van Helsing

  5 jaar geleden
  zelfmoord pleegde je vroeger alleen, zonder anderen erbij te betrekken.
 • Jean Marc

  5 jaar geleden
  Dat je zelf niet meer wil leven tot daar aan toe.maar je ex en je kinderen vermoorden kan er bij mij niet in. Pleeg dan zelfmoord maar laat de rest gerust. Geen enkele reden is goed genoeg om dat te doen.