Bij de inval in Italië was ook een rechercheur uit ons land aanwezig. In de wagen vonden ze 14 kilo cocaïne.
Volledig scherm
Bij de inval in Italië was ook een rechercheur uit ons land aanwezig. In de wagen vonden ze 14 kilo cocaïne. © RV

Gezin met drie kinderen smokkelt kilo’s cocaïne weg uit België

De Italiaanse politie heeft op verzoek van het Belgische gerecht een echtpaar aangehouden dat tijdens uitstapjes met hun drie kinderen tientallen kilo’s cocaïne vanuit België heeft weggesmokkeld. De politie in ons land kreeg de drugskoeriers in het vizier tijdens het onderzoek naar een moord binnen de Albanese maffia.

10 reacties

 • Eric Roeloffzen

  1 maand geleden
  Gewoon het vrij verhandelen van drugs legaal maken. Wat is het probleem, gebruiken doen ze toch. En een beetje teveel is nog beter.
 • Caroline De Keyser

  1 maand geleden
  Pascal depeizer vindt je dat nu echt een goed idee.? Sorry hoor, je wordt al verplicht om je loon of uitkering op de bank te laten storten en de banken verdienen hier heel veel geld mee. Je moet al betalen o. Aan je eigen geld te geraken. Sorry cash moet blijven, we moeten de keuze hebben!
 • RON PLATTEEUW

  1 maand geleden
  Pascal Depeizer , er zijn nog mensen die de gewoonte hebben cash te betalen !die geen bankkaarten vertrouwen , en zeker bij de oudere mensen ! men is daarom geen misdadiger !
 • Pascal Depeizer

  1 maand geleden
  Zo lang er cash geld bestaat blijven deze praktijken en criminaliteit bestaan. Schaf cash geld af en alles word zichtbaar waar het meeste geld in omgaat ! Dan is het voor iedereen gelijk en gedaan met foefelen onder tafel. Cash Is goed voor alles wat niet zou mogen. Cash geld zorgt voor ongelooflijk veel ongelijkheid. Stel iemand krijgt alle dagen 200€ op zijn rekening gestort en die werkt niet. Kun je er al 100% zeker van zijn dat het niet klopt. Cash geld is ook de drijfveer voor drugs !
 • eddy buttiens

  1 maand geleden
  Al hun bezittingen verbeurd verklaren en de toegang tot ons kan verbieden
 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Ziekenhuizen slaan alarm: "We komen in derde golf terecht"
  Play

  Ziekenhui­zen slaan alarm: "We komen in derde golf terecht"

 2. Ouders verongeluk­te Loes: “We hebben de chauffeur vastgepakt, het is zijn schuld niet"
  Play

  Ouders verongeluk­te Loes: “We hebben de chauffeur vastgepakt, het is zijn schuld niet"