Archieffoto
Volledig scherm
Archieffoto © belga

"Gewoonweg schandalig en ziekelijk": treinbestuurder doet hallucinant verhaal na rellen met honderdtal jongeren die trein tot stilstand brachten

273 reacties

 • Anoniem

  5 jaar geleden
  Waarom zouden de 'linksen' hun ogen opengaan?? Het is voor velen een ver-van-mijn-bed show! Zolang ze maar hun centen KRIJGEN kan het hen allemaal niet schelen!
 • Frank Bauduin

  5 jaar geleden
  Onze maatschappij en de laksheid ervan. Blijven pamperen. Blijven negeren. Blijven de andere kant uitkijken. En vooral via de media niet alle feiten toelichten ....... Volwassen verklaren vanaf 16 of vroeger zelfs en laat ze dan maar voor hun daden opdraaien. Waarom moet onze 'maatschappij' de rug blijven breken om dit 'sprookje' gaande te houden. Arm Vlaanderen, Arm België, Arm Europa, ........ arme wereld ........
 • Fred Fourgon

  5 jaar geleden
  Herinner me de tijd: bij elke noodrem-bediening in de trein hing een waarschuwing: "Noodrem- Elk misbruik wordt met dwangarbeid bestraft" Dat was een mooie tijd.
 • van Dessel Wim

  5 jaar geleden
  Halloooohoooo... Calvo, Termont, Almaci, van Besien .... Halloooohoooo ...
 • Leonard Tonnelier

  5 jaar geleden
  Stem nu eindelijk eens anders!
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  5

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. ONZE OPINIE. Opstoot van apenpokken legt bloot dat we weinig échte lessen uit de pandemie trokken
  PREMIUM

  ONZE OPINIE. Opstoot van apenpokken legt bloot dat we weinig échte lessen uit de pandemie trokken

  Een virus dat enkel na intens contact overgedragen wordt. Dat bij ons quasi geen dodelijke slachtoffers maakt. En waarvan maar enkele gevallen bekend zijn. Tot twee jaar geleden zouden de apenpokken enkel bij wetenschappers een onderwerp van belang zijn geweest. Corona zadelt ons nog zeker een generatie lang op met ‘virusangst’. Dat de wereld weinig échte lessen trok uit de pandemie, helpt niet om die vrees weg te nemen.