Archieffoto
Volledig scherm
Archieffoto © belga

"Gewoonweg schandalig en ziekelijk": treinbestuurder doet hallucinant verhaal na rellen met honderdtal jongeren die trein tot stilstand brachten

273 reacties

 • Anoniem

  3 jaar geleden
  Waarom zouden de 'linksen' hun ogen opengaan?? Het is voor velen een ver-van-mijn-bed show! Zolang ze maar hun centen KRIJGEN kan het hen allemaal niet schelen!
 • Frank Bauduin

  3 jaar geleden
  Onze maatschappij en de laksheid ervan. Blijven pamperen. Blijven negeren. Blijven de andere kant uitkijken. En vooral via de media niet alle feiten toelichten ....... Volwassen verklaren vanaf 16 of vroeger zelfs en laat ze dan maar voor hun daden opdraaien. Waarom moet onze 'maatschappij' de rug blijven breken om dit 'sprookje' gaande te houden. Arm Vlaanderen, Arm België, Arm Europa, ........ arme wereld ........
 • Fred Fourgon

  3 jaar geleden
  Herinner me de tijd: bij elke noodrem-bediening in de trein hing een waarschuwing: "Noodrem- Elk misbruik wordt met dwangarbeid bestraft" Dat was een mooie tijd.
 • Ruts Noël

  3 jaar geleden
  Halloooohoooo... Calvo, Termont, Almaci, van Besien .... Halloooohoooo ...
 • Leonard Tonnelier

  3 jaar geleden
  Stem nu eindelijk eens anders!
 1. Geen Gentse Feesten, wel ‘knaldrangfonds’ van 1 miljoen euro voor volledige zomerprogrammatie: “We maken het zo bruisend mogelijk”
  Gent

  Geen Gentse Feesten, wel ‘knaldrang­fonds’ van 1 miljoen euro voor volledige zomerpro­gram­ma­tie: “We maken het zo bruisend mogelijk”

  Geen Gentse Feesten, maar wel zoveel mogelijk gecontroleerd feesten. Dat is wat de stad Gent wil doen, de komende zomer. Daarom is er alvast 1 miljoen euro gestoken in een ‘knaldrangfonds’, om iedereen die wil de mogelijkheid te geven om kleinere evenementen in openlucht te organiseren volgens de coronamaatregelen. Ook komt er weer camerabewaking in de binnenstad, van 1 mei tot eind oktober.
 2. Contacttracers blijken stiekem gesprekken opgenomen te hebben: “Het ging om een menselijke fout”
  37

  Contacttra­cers blijken stiekem gesprekken opgenomen te hebben: “Het ging om een menselijke fout”

  Gesprekken van contacttracers - die worden ingezet in de strijd tegen het coronavirus - blijken zonder medeweten van de mensen die ze belden opgenomen te zijn. Dat meldt de privacyorganisatie Ministry of Privacy op basis van het getuigenis van een klokkenluider. Woordvoerder Joris Moonens van het Vlaamse Agentschap Zorg en Gezondheid bevestigt aan onze redactie dat het gebeurd is, maar beklemtoont dat dit niet de bedoeling is. “Het ging om een menselijke fout”, reageert hij.
 1. Kan Eddy Planckaert in één slag nagel in blok hout kloppen?
  Play
  De Omgekeerde Wereld

  Kan Eddy Planckaert in één slag nagel in blok hout kloppen?

 2. Brandbaar snoep op een taart vol vuurwerk? Slécht idee!
  Play

  Brandbaar snoep op een taart vol vuurwerk? Slécht idee!