Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © photo_news

Gewonden en arrestaties bij vechtpartij in centrum voor asielzoekers in Moeskroen

In het opvangcentrum voor asielzoekers in de Henegouwse stad Moeskroen zijn vrijdag zeker twee mensen gewond geraakt bij een vechtpartij. Dat melden de Franstalige media RTBF, Sudpresse en L'Avenir.

5 reacties

 • Danny Weckhuyzen

  3 jaar geleden
  Kom op mensen, zaai nog een beetje meer haat en ongenoegen! Alsof er in gewone huiskringen geen ruzies ontstaan door op elkaar gepropt te worden. Als men elk conflict in België in het nieuws gooit, dan hebben alle haatzaaiers voor een maand leesvoer ! Zit hier een politieke strategie achter om dit in het nieuws te gooien ?
 • Tamzin Andersen

  3 jaar geleden
  Niet de eerste keer dat het er bovenarms opzit tussen verschillende gemeenschappen in of buiten asielcentra. Zij voeren hun onderlinge conflicten hier in en vechten ze gewoon verder uit, terwijl van ons verwacht wordt dat we verdraagzaam zijn en hen met open armen ontvangen. Wanneer gaat dat hypocriete politiek correcte gedoe stoppen ?
 • PAUL FRANCK

  3 jaar geleden
  Ze kunnen nog niet met elkaar overweg en wij worden gedwongen om er mee samen te leven
 • René Mertens

  3 jaar geleden
  Oppakken en terug naar land van herkomst. Desnoods met de benenwagen. Zijn in ons mooie (?) landje niks maar dan ook niks vergeten, en zeker geen meerwaarde.
 • Valentijn Jacobs

  3 jaar geleden
  Krijgen die ook nu allemaal een gasboete, om de afstand niet te houden, of gaat men ze gewoon het land uitschoppen, omdat ze zich niet kunnen aanpassen, en wat velen zich afvragen is dat hoe komt het dat er nog iedere dag honderden asielzoekers het land binnen komen ?
 1. Ook Antwerps kopstuk in cel in Dubai na Europese actie tegen drugskartel
  Play
  Antwerpen

  Ook Antwerps kopstuk in cel in Dubai na Europese actie tegen drugskar­tel

  De Europese politieorganisatie Europol heeft in zes landen 49 verdachten gevat die verdacht worden van grootschalige internationale drugshandel. Enkele kopstukken zijn opgepakt in de Verenigde Arabische Emiraten die tot nu toe golden als vrijhaven voor de drugsbaronnen. Eén van de gearresteerden is Hoesny A., één van de grootste drugscriminelen uit Antwerpen. Deze zomer werd in zijn entourage zo'n 1 miljoen euro in beslag genomen.