Belga
Volledig scherm
© Belga

Gevangene valt directrice aan met zelfgemaakt wapen in gevangenis van Jamioulx

In de gevangenis van Jamioulx heeft een gevangene vanochtend de directrice aangevallen en verwond. Dat gebeurde tijdens de zitting van een tuchtprocedure. Het parket behandelt de zaak als een poging tot moord. 

10 reacties

 • Frank Louman

  1 jaar geleden
  Als je in het programma ooit vrij ziet hoe ze omgaan met gevangen dan weet je genoeg. Het lijken allemaal klein kinderen en de directrices hebben 0,0 gezag.
 • robert dumortier

  1 jaar geleden
  Poging tot moord? bij de gewone burger catalogeert het gerecht dit amper tot slagen en verwonding! Maar ja hoe dichter bij de rechters hoe erger het geval!
 • Paul Verbeeck

  1 jaar geleden
  Moeilijk te begrijpen wat hier allemaal kan in de Belgische gevangenissen, boei ze fatsoenlijk zoals in vele buitenlande gevangenissen en zet er desnoods een leuke afgerichte hond naast.
 • lodewijk maesen

  1 jaar geleden
  hun nog meer in de watten leggen...je leest niets anders meer...
 • DIRK RASSCHAERT

  1 jaar geleden
  Wat zou het dan anders kunnen zijn ?
 1. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 2. Wanneer wordt u gevaccineerd, en met welk vaccin? Ook uw woonplaats speelt een rol, dit zijn alle mogelijke scenario’s

  Wanneer wordt u gevacci­neerd, en met welk vaccin? Ook uw woonplaats speelt een rol, dit zijn alle mogelijke scenario’s

  Binnenkort starten de vaccinaties voor de brede bevolking onder de 65 jaar in Vlaanderen. Het Agentschap Zorg en Gezondheid heeft daarvoor een overzicht gelanceerd waarop iedereen kan controleren wanneer hij of zij aan de beurt zal zijn voor een coronavaccin. Daarbij speelt trouwens niet alleen uw leeftijd een rol, maar ook uw woonplaats. We zetten de mogelijke scenario’s op een rij en u kan in de tabel zelf uw leeftijd opzoeken.
 1. IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs
  Play

  IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs

 2. Kenny V. werd ten onrechte beschuldigd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”
  Play

  Kenny V. werd ten onrechte beschul­digd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”