Een vrachtwagen van transportbedrijf Devooght-Verleye.
Volledig scherm
Een vrachtwagen van transportbedrijf Devooght-Verleye. © Facebook

Gestolen truck níet gevuld met gevaarlijke stof. Interpol ontkent waarschuwing te hebben uitgestuurd

Er heerste vandaag heel wat verwarring over een truck die zaterdagnacht werd gestolen in het West-Vlaamse Zedelgem. Volgens verschillende internationale media stuurde Interpol een waarschuwing uit, omdat de oplegger zou gevuld zijn met 33.500 liter chemicaliën. Maar Interpol ontkent die waarschuwing en ook het parket meldt nu dat de oplegger geen gevaarlijke stof bevat.

80 reacties

 • Fred Demey

  3 jaar geleden
  belgie; ""er is geen gevaar voor de volksgezondheid"" overal bsa maar in belgie geen probleem, dioxine, belgie geen probleem, gif in eieren geen probleem voor belgie... toch wel straf dat wij altijd de dans ontspringen he....
 • Shakira moessa

  3 jaar geleden
  Begrijp niet waarom ze geen trackers in dergelijke transporten voorzien ?
 • Elisabeth Vandendriessche

  3 jaar geleden
  Waarom was dit nieuws eerst in Italië en in Amerika? Dan pas werden wij ingelicht!!! ???? En dan laten, alle proberen ze ons wijs te maken, dat er geen gevaarlijk goedje in zit. Waarom dan dat bord aan de vrachtwagen?? Doen ze niet vr vervoer van melk hoor. Altijd maar ons van alles willen wijsmaken, ons proberen dom te houden. Genoeg is genoeg!
 • Jean Paul Peelis

  3 jaar geleden
  Oeps. Weer in de prullemand van mijn persoonlijk vriend.
 • Tony Raman

  3 jaar geleden
  We zijn WEERAL gerustgesteld met zo'n nieuws !
 1. Erika Vlieghe nuanceert ‘niet te veel zeuren’-uitspraak in open brief: “Misschien had ik mijn woorden anders moeten kiezen”

  Erika Vlieghe nuanceert ‘niet te veel zeu­ren’-uit­spraak in open brief: “Misschien had ik mijn woorden anders moeten kiezen”

  “We moeten stoppen met te veel te zeuren", zo zei infectiologe Erika Vlieghe afgelopen weekend. Een uitspraak die heel wat stof deed opwaaien. Vlieghe reageert op de kritiek en nuanceert haar standpunt in een open brief die u hieronder integraal kunt lezen. “Natuurlijk moet er kritische reflectie zijn”, schrijft ze. “Maar de opeenstapeling van negatieve boodschappen sijpelt dag in dag uit bij ons binnen, en haalt ons allemaal onderuit, de meest kwetsbaren eerst.”
 2. Fietser die 5-jarig meisje ten val bracht in Hoge Venen moet 1 euro symbolische schadevergoeding betalen
  3

  Fietser die 5-jarig meisje ten val bracht in Hoge Venen moet 1 euro symboli­sche schadever­goe­ding betalen

  De fietser die op Kerstmis in de Hoge Venen een 5-jarig meisje deed vallen met een kniebeweging, krijgt opschorting van straf. Dat heeft de rechtbank van Verviers woensdag beslist. De man was begin vorige maand voor de correctionele rechtbank verschenen. Het openbaar ministerie beschuldigde de man van het opzettelijk ten val brengen van het kind, om zonder voet aan de grond te kunnen passeren.
 1. Nomi gaat uit de kleren tegen seksueel grensoverschrijdend gedrag
  Play

  Nomi gaat uit de kleren tegen seksueel grensover­schrij­dend gedrag

 2. Zo willen BV's meer Vlamingen overtuigen om zich te laten vaccineren
  Play

  Zo willen BV's meer Vlamingen overtuigen om zich te laten vaccineren