BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Gerechtelijk onderzoek El Kaouakibi officieel afgerond. “Des te beter”, reageert advocaat

Het gerechtelijk onderzoek naar de fraudezaak tegen politica Sihame El Kaouakibi is officieel afgerond. Dat heeft ‘VTM Nieuws’ vernomen. Het parket zal nu een vordering opmaken en die voorleggen aan de raadkamer. El Kaouakibi zal dus binnenkort horen waarvan ze beschuldigd wordt en of ze voor de rechter moet verschijnen. 

167 reacties

 • lieve boon

  2 maanden geleden
  Eens kijken of de extreem frauderende liberale politica ook daadwerkelijk voor de rechter zal komen. Ze zal de dans wel ontlopen.
 • Claude Broucker-Briké

  2 maanden geleden
  Het grootste politiek schandaal van en door Vlaanderen.
 • Jan Gijsen

  2 maanden geleden
  In Belgie kun je niet in de gevangenis geraken tenzij je een moord met voorbedachte rade pleegt. Voor andere vergrijpen krijg je een enkelband met het sleuteltje. In het geval van een politiek kamerlid geldt de onschendbaarheid en kan en mag zij niet gestraft worden. Zij kan zich op schending van haar rechten beroepen en de zaak wordt geseponeerd.
 • LUC WULLAERT

  2 maanden geleden
  Een werkstraf zal er wel af kunnen zeker .Zij staat toch boven de wet zoals zoveel politiekers
 • Johan Blondeel

  2 maanden geleden
  Als zij niet in de gevangenis geplaatst wordt, dan is het vertrouwen in het gerecht en politiek zeker weg bij de bevolking. Fraudeurs die geld stelen van werkende bevolking die dan een luxe leventje permitteren moeten zwaar gestraft worden met teruggave van gestolen financieel bedrag en zijn burgerrechten afnemen.