Baert Marc
Volledig scherm
© Baert Marc

Gerecht haalt sugardatingsite uit de lucht

BinnenlandDe sugardatingwebsite Rich Meet Beautiful, die jonge vrouwen ronselt om in ruil voor geld met rijke mannen te daten, moet van justitie offline. Het bedrijf moet komende maand voor de rechter verschijnen. 

2 reacties

 • Sophie de Groot

  3 jaar geleden
  Iedereen zou vrij mogen zijn om een sugar- daddy/mama sugar-babe/boy te zijn maar deze stunt gaat wellicht iets te veel in tegen het feit dat Sugardating geen prostitutie is. Dus ik snap de commotie rondom deze marketing stunt maar gelukkig is er nog altijd SugarDaters.
 • Mathieu Hantson

  3 jaar geleden
  Ze zouden zich beter meer bezighouden met haatdragende websites van mensen die zich tegen onze cultuur keren ipv weer eigen mensen af te straffen
 1. Onze opinie. “Laten we het Franstalige voorbeeld volgen: een iets kortere zomervakantie, maar extra vakantie doorheen het schooljaar”
  PREMIUM
  49

  Onze opinie. “Laten we het Franstali­ge voorbeeld volgen: een iets kortere zomervakan­tie, maar extra vakantie doorheen het schooljaar”

  Het Franstalig onderwijs kort de zomervakantie in van 9 naar 7 weken, vanaf het schooljaar 2022-2023. Quelle bonne idée! En geen paniek: die vakantiedagen gaan niet verloren, ze worden gewoon beter gespreid over de rest van het schooljaar. Volgens veel onderwijsexperts is er werkelijk geen zinnig argument om zo’n spreiding niét door te voeren: twee maanden zomervakantie - ooit ingevoerd opdat kinderen hun ouders konden helpen bij de oogst - vergroot de leerachterstand bij kansarme leerlingen en ook voor de anderen is het vaak te lang om zich bezig te houden.
 1. IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs
  Play

  IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs

 2. Kenny V. werd ten onrechte beschuldigd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”
  Play

  Kenny V. werd ten onrechte beschul­digd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”