Minister van Financiën Johan Van Overtveldt.
Volledig scherm
Minister van Financiën Johan Van Overtveldt. © Photo News

Gerecht en fiscus krijgen toegang tot volledig geldverkeer

De fiscus en het gerecht zullen toegang krijgen tot een grote databank die zowat het volledige geldverkeer in ons land zal bijhouden. Die databank zal voor iedereen in ons land bijhouden welke rekeningen hij heeft, welke leningen hij kreeg, waar hij een kluis huurt, waar in het buitenland hij rekeningen aanhoudt, en of hij cash kreeg uit of overmaakte naar het buitenland via kantoren als Western Union. Dat bericht De Tijd vandaag.

44 reacties

 • Georges Vande Velde

  4 jaar geleden
  Het zal niet gebeuren !!!!
 • George P Martou

  5 jaar geleden
  hopelijk kunnen we dan ook zien welke van onze "hoogopgeleide" politieke rovers naast de pot pissen ! het wordt tijd voor het openbaar maken van hun gefoefel !
 • Jan Van Rompaey

  5 jaar geleden
  Dan kunnen alle zelfstandigen indiciair onderzocht worden. Toepassing art. 247 W.I.B.
 • lieve vanderstraeten

  5 jaar geleden
  wanneer, in het jaar stillekes??
 • JOZEF VAN RAEMDONCK

  5 jaar geleden
  Onze laatste euro zullen we moeten we afgeven
 1. West-Vlaamse gynaecoloog die eigen sperma gebruikte voor kunstmatige bevruchting is eerste gekende geval in België, maar niet in het buitenland

  West-Vlaam­se gynaeco­loog die eigen sperma gebruikte voor kunstmati­ge bevruch­ting is eerste gekende geval in België, maar niet in het buitenland

  De West-Vlaamse gynaecoloog Geert V. (70) heeft jarenlang zijn eigen sperma gebruikt voor kunstmatige inseminaties in het Torhoutse Sint-Rembertziekenhuis. Vier donorkinderen worden intussen gelinkt aan de arts. Dat dit in de openbaarheid komt, is een primeur in ons land, maar zeker niet in het buitenland. In Nederland kwamen al vijf gelijkaardige gevallen aan het licht. Het bekendste is dat van Jan Karbaat, die ongeveer negentig donorkinderen met zijn eigen zaad verwekte. Ongeveer evenveel als de Amerikaanse vruchtbaarheidsspecialist Donald Cline.