photo_news
Volledig scherm
© photo_news

Gepensioneerde agent staat terecht voor verwaarlozing van 57 honden

BeringenEen 58-jarige gepensioneerde agent uit Beringen heeft zich vandaag in de Hasseltse correctionele rechtbank moeten verantwoorden voor de verwaarlozing van 57 honden.

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 1. Opnieuw dieren in beslag genomen bij 'slechtste boeren van het land'

  Opnieuw dieren in beslag genomen bij 'slecht­ste boeren van het land'

  De Vlaamse Inspectie Dierenwelzijn heeft vandaag opnieuw dieren in beslag genomen bij het koppel landbouwers in Pepingen dat al meermaals veroordeeld werd voor dierenverwaarlozing. Vorige maand kreeg het koppel al voor de derde maal zware boetes en een levenslang verbod op het houden van dieren opgelegd. "Dit is waarom we dergelijke zogenaamde dierenvrienden van nabij opvolgen en pleiten voor celstraffen", zegt Jeroen Tiebout, woordvoerder van minister van Dierenwelzijn Ben Weyts.