DJ Jonathan V. werd in augustus in Kortrijk een tweede keer veroordeeld voor verkrachting.
Volledig scherm
DJ Jonathan V. werd in augustus in Kortrijk een tweede keer veroordeeld voor verkrachting. © rv

Gentse radio-dj opnieuw op Tinder na twee veroordelingen voor verkrachting

Half augustus vorig jaar werd de voormalige Gentse radio-dj Jonathan V. (37) voor de tweede keer veroordeeld voor verkrachting, toen van een jonge vrouw die hij via Tinder had benaderd. Nu zocht hij op de datingsite blijkbaar opnieuw sociaal contact. “Dit maakt duidelijk dat hij nooit tot inkeer is gekomen over wat hij mij heeft aangedaan”, zegt zijn laatste slachtoffer verontwaardigd in Het Nieuwsblad.

5 reacties

 • Aloïs Van Oevelen

  2 jaar geleden
  @Ronny: ja, een veroordeelde verkrachter heeft recht op een nieuw liefdesleven. Maar dan moet hij wel op Tinder duidelijk op zijn profiel schrijven dat hij een veroordeelde verkrachter is. Dat zal natuurlijk zijn kansen om zeep helpen, maar dat is pech voor hem. Als een verkrachter aan een lief wil geraken, moet hij niet online zoeken maar in real life een vrouw leren kennen en open kaart spelen.
 • Danny En Barbara Schouten-dillen

  2 jaar geleden
  Die mensen moeten niet naar de gevangenis maar naar een psychiatrische instelling
 • Erwin VD

  2 jaar geleden
  Sorry hé, maar een verkrachter die op vrije voeten is en terug zijn ding kan doen en verdere slachtoffers kan maken en dan doen alsof hij van niets weet? 'k Weet niet met wat van gedachtengang de Justitie werkt, maar het moet zeer wraakroepend zijn voor de slachtoffers van zo'n ventje! En dan nog werken met een machtige machine als een vrije omroep? Hoeveel slachtoffers mag hij nog maken volgens de heren van Justitie?
 • Sophie DeWolf

  2 jaar geleden
  Zo zie je maar, geen schuldinzicht. Triest voor de slachtoffers.
 • ronny cuypers

  2 jaar geleden
  De vraag in dit verhaal is: heeft iemand die zijn straf uitgezeten heeft recht op een liefdesleven, of niet?
 1. Capaciteitstarief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?
  Energie

  Capaci­teits­ta­rief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?

  Volgend jaar treedt het capaciteitstarief in werking: de netkosten van je elektriciteit zullen berekend worden op basis van je piekverbruik. Het hoogste stroomverbruik dat je iedere maand tijdens één kwartier optekent, bepaalt dan het zogenaamde capaciteitstarief. Je digitale meter zal die gegevens registreren. Maar wat verandert er als je nog steeds een klassieke, analoge meter hebt? En betaal je meer of minder als je een digitale meter hebt? Mijnenergie.be zocht het uit.
 2. Duikteam ontdekt 216 kilo cocaïne (straatwaarde 10 miljoen euro) onder Braziliaanse fruitsapboot in Gentse haven
  GENT

  Duikteam ontdekt 216 kilo cocaïne (straat­waar­de 10 miljoen euro) onder Braziliaan­se fruitsap­boot in Gentse haven

  In de Gentse haven is maandag een lading van 216 kilo cocaïne, goed voor een straatwaarde van meer dan 10 miljoen euro, ontdekt op een fruitsapboot uit Brazilië. Dat meldt de federale politie. Een duikteam haalde de cocaïne uit een zeekast onder de waterlijn van het schip, na een tip van de Australische federale politie. Het schip vervoerde sinaasappelsap in bulk vanuit Santos in Brazilië, naar de Gentse haven.