Foto ter illustratie
Volledig scherm
Foto ter illustratie © Patrick Vertommen

Gentse politie plukt acht dronken fietsers (en hun fietsen) van de weg

De Gentse politie heeft tijdens de nacht van 25 op 26 december acht fietsers betrapt die te diep in het glas gekeken hadden. Ze moesten allemaal hun fiets voor zes uur inleveren bij de politie. Een van de fietsers had 2,2 promille op – tussen de acht en de tien glazen.

47 reacties

 • Renate Depuydt

  3 jaar geleden
  Al de commentaren die het belachelijk vinden dat de politie streng zou optreden tegen dronken fietsers... Wat als uw kind doodgereden wordt door zo'n bezopen exemplaar die dacht: goh,ik pak de fiets, dan kunnen ze me niks maken?! Denk eens verder als jullie neus lang is. En ja,het is maar een fiets,niet zo bedreigend als een auto, maar in het verkeer ben je als burger verplicht om altijd op uw best te zijn,dus niet onder invloed. Tja,ik zal dan wel een saaie zijn,maar dat moet dan maar.
 • Anneke NotAmused

  3 jaar geleden
  Elke keer dat je denkt dat het niet erger kan... Wat een apenland. Loonslaaf spelen, boetes betalen en sterven. Triestig leven hier.
 • peter vermaelen

  3 jaar geleden
  Ik vind dit geen slimme actie. De volgende keer zal de helft misschien zijn leven beteren en nuchter blijven, echter de overige 4 gaan dan voortaan de wagen nemen ipv de fiets. Iemand die wil drinken, drinkt toch en dan kan je hen beter aanmoedigen de fiets te nemen. Dat gebeurt nu dus niet.
 • Johan Vandekerckhove

  3 jaar geleden
  Dikke zever ...dronken is dronken , en met een fiets kan je iemand verwonden in de binnenstad waar de auto niet is toegelaten . Waarom altijd alles op de kap van de automobilist ? Nu nog een nummerplaat achter op de fiets ...ik ben vorige week ingehaald in zone 30 door een spierwitte fietser .
 • Dirk Thyssen

  3 jaar geleden
  Oei ik heb net een Mon chérie gegeten , zou ik mij nog te voet riskeren, want dit is toch een serieus vergrijp hè .Daar moet een nieuwe strenge wet voor gemaakt worden !!!! Dirk Thyssen
 1. Vlaming in New York: "Mensen zijn vandaag opgewekter"
  Play

  Vlaming in New York: "Mensen zijn vandaag opgewekter"

 2. Vrouw krijgt een DNA-test van haar vader en ontdekt zo wie haar echte vader is
  Play

  Vrouw krijgt een DNA-test van haar vader en ontdekt zo wie haar echte vader is