belga
Volledig scherm
© belga

Gentse oppositie hard voor cadeau aan Optima: "Schokkend. We zijn belogen"

Binnen de Gentse oppositie reageert men geschokt op het geschenk dat Optima van het stadsbestuur kreeg in de vorm van duurdere bouwgrond. "We zijn belogen in de Optima-commissie."

491 reacties

 • Manfred Wauters

  5 jaar geleden
  Ja Tom? Ik hoor en lees anders constant over het gefoefel en de Leugens van Rood. Eender waar in België.
 • jan de sutter

  5 jaar geleden
  Termont ging toch zijn valiezen pakken als NVA aan de macht kwam in 2012 Waarom heeft hij het niet gedaan ????Ik weet het zijn zakken waren nog niet vol genoeg
 • Don Tessers

  5 jaar geleden
  Maffia viert hoogtij dagen door infiltratie in overheidssyteem............en altijd blijven mensen gevoelig voor speciale samenwerking............................dus nog meer onafhankelijke controle met een speciale politie eenheid..............gespecialiseerd in fraude en maffia netwerken.
 • Tom Faes

  5 jaar geleden
  De partij met de meeste schandalen is ondertussen de nva geworden. Nu staan ze met de meeste mandaten en schandalen op numero uno. ( Brugge, Edegem, Antwerpen *3, Brasschaat , Gent, Herfelingen ) toch moeilijk te ontkennen Marc !
 • De Metsler Marc

  5 jaar geleden
  Het stopt niet de linkse tjeven critikeren maar verder maar ze vergeten zelf da ze niet beter zijn, dus bij de volgende verkiezingen zullen ze het wel allemaal voelen en zien en hopend stemmen de mensen nu eens voor vlaams belang dit is nog de enigste partij die eerlijk is.Kijk maar in Oostenrijk daar zijn ze de kuis al aan het doen en weet ik van vrienden dat het al beter gaat
 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. Plopsaland en VDAB starten met unieke opleiding tot pretparkmedewerker: “Wie slaagt, kan zeker aan de slag als seizoensmedewerker”
  De Panne

  Plopsaland en VDAB starten met unieke opleiding tot pretparkme­de­wer­ker: “Wie slaagt, kan zeker aan de slag als seizoensme­de­wer­ker”

  Een, voor ons land unieke, opleiding ‘polyvalente pretparkmedewerker’ kan je vanaf 23 januari volgen via Plopsaland en de VDAB. “In het buitenland bestaat zo’n opleiding al langer, maar in ons land niet. We hopen hiermee onze vacatures sneller te kunnen invullen en onze Plopsamedewerkers een extra uitdaging te geven”, schetst Plopsa-CEO Steve Van den Kerkhof, die uitlegt wat de opleiding allemaal inhoudt en wat je ermee kan aanvangen. Werk gegarandeerd.