Een parkeerwachter aan het werk in Gent.
Volledig scherm
Een parkeerwachter aan het werk in Gent. © Wannes Nimmegeers

Gent wapent parkeerwachters met 'contactkaartje’ om agressie terug te dringen

Gent geeft parkeerwachters voortaan een 'contactkaartje' mee om agressie van overtreders te vermijden. Op de kaartjes staat omschreven hoe foutparkeerders in contact kunnen treden met het Mobiliteitsbedrijf.

19 reacties

 • Gino Denil

  2 jaar geleden
  Blijf weg uit de steden. Het bespaart je een hoop ellende. De middenstand zal uiteindelijk wel verhuizen naar de rand en parkeergelegenheid voorzien.
 • Robert DE REU

  2 jaar geleden
  Eerst en vooral vele van die parkeerwachters denken ze dat ze God zijn, beleefdheid 0,0. Ten tweede de vernieuwde parkeerautomaten worden van langs hoe ingewikkelder, zeker voor oudere mensen.
 • Jan Van Rompaey

  2 jaar geleden
  Als ze de mensen maar kunnen pesten? Jennen? Als het maar veel geld opbrengt. Welke dommeriken kiezen daar nog voor. Iedereen staat vrij om een job te kiezen. De risico's er aan verbonden moet je erbij nemen.
 • Marc Sierens

  2 jaar geleden
  De zoveelste regelrechte diefstal zet van de Groene kikker van Gent,we betalen ons blauw aan parkeren,en zou hij er niet beter aan doen eens een selectie te organiseren naar de parkeerwachter job toe,er zit wat tussen die zelf agressief uit de hoek komen als je ze een vraag steld,het kan ook van dommeheid zijn.
 • Jan Verstrepen

  2 jaar geleden
  Misschien wat parkwachters inzetten om dieven op te sporen.
 1. Russen staan in badkleding op de latten
  Play

  Russen staan in badkleding op de latten

 2. Zou jij durven? Deze kapper knipt haren met een bijl
  Play

  Zou jij durven? Deze kapper knipt haren met een bijl