Quinten Goekint bij een winterchalet die in december niet in het Gentse straatbeeld te zien zal zijn.
Volledig scherm
PREMIUM
Quinten Goekint bij een winterchalet die in december niet in het Gentse straatbeeld te zien zal zijn. © Benny Proot

Gent schrapt kerstmarkt, organisator slaakt noodkreet: “Zonder steun is het boeken dicht”

“De overheid claimt dat alles open blijft, maar - sorry voor mijn woorden - dat is de grootste bullshit die ik de laatste 20 maanden heb gehoord.” Quinten Goekint (33) van city eventorganisator Look I Like trekt aan de alarmbel nu de stad Gent een hele reeks eindejaarsevenmenten schrapt. “Zonder steun redden we het niet. Voor de 150 standhouders is dit een echt drama.”

46 reacties

 • Gino Denil

  2 maanden geleden
  Het echte drama is deze die op IC vechten voor hun leven. Laat hem daar eens een paar weken mee draaien. Dan weet hij wat dramatiek is.
 • christophe lammens

  2 maanden geleden
  Enkele 100.000 op het Lichtfestival buiten, enkele duizenden op de 6daagse binnen, allemaal geen probleem, maar enkele duizenden per dag gespreid over een maand buiten op een Kerstmarkt kan dan weer niet. En bij gebrek aan veiligere buitenactiviteiten, dan maar met zijn allen binnen kruipen dicht tegen elkaar zonder afstand noch mondmasker zeker? Mekaar lekker besmetten en de cijfers nog meer doen stijgen. Goede beslissing.
 • Dirk Bytebier

  2 maanden geleden
  Nog niet genoeg steun ontvangen sorry man ik heb al vanaf het begin geen rotte cent steun ontvangen en zit ook deels zonder werk met die corona Pandemie
 • Bob Boomer

  2 maanden geleden
  Vragen staat vrij ! Voor politie is er al 20 jaar niets. Maar in een neoliberale periode is er voor de zelfstandige altijd wel iets.
 • Willy Bogaert

  2 maanden geleden
  Ze kunne in Gent de parkeertickets en boetes nog wat verhogen ,dan is er geld