iStock
Volledig scherm
© iStock

Genkenaar misbruikt internetdate in rendez-voushotel

ZedendelictenEen 21-jarige Genkenaar is veroordeeld tot een gevangenisstraf van veertien maanden voor de brutale aanranding van een meisje die hij via een datingsite had leren kennen. De helft ervan is met uitstel. De man moest vorige maand voor de Tongerse strafrechter verschijnen en ontkende toen alles.

5 reacties

 • Lutgard Crombez

  3 jaar geleden
  't Zal wel geen echte Genkenaar van origine zijn maar dat mag men alleen maar denken, die houden hun handen af van hun eigen meisjes omdat ze maagd moeten blijven tot aan hun huwelijk.
 • Rony De Sutter

  3 jaar geleden
  Moest het nu de dochter van een rechter zijn, ja.....(cf. de loodzware straffen indertijd voor de ontvoerders - uiteraard niet goed te praten - van 'Anthonieke DC.', een telg uit een zeer machtige rijke familieclan.... Klassejustitie, altijd bestaan, punt uit).
 • Guido Swerts

  3 jaar geleden
  Justitie is in zulke criminele zaken gewoon één grote grap!
 • Jonathan Wouters

  3 jaar geleden
  7 maanden cel voor het misbruiken van een meisje? 7 maanden? Is dat wat onze vrouwen en dochters waard zijn voor de kraaien van justitie? Niet bij mij. Nooit bij mij. Levenslang krijgt die van mij. Dan zal ik wel 2 jaar gaan zitten.
 • benny vandersanden

  3 jaar geleden
  14 maanden cel de helft nog eens met uitstel maar omdat het geen 36 maanden zijn hoeft hij die andere 7 maanden ook niet naar de cel. Dat is de ziekelijke grap die justitie heet
 1. LIVE. Ex-minister van Volksgezondheid De Block getuigt in de Kamercommissie over de coronacrisis: “Vernietigde strategische stock had meteen vervangen moeten worden”
  Play

  LIVE. Ex-minister van Volksge­zond­heid De Block getuigt in de Kamercom­mis­sie over de coronacri­sis: “Vernietig­de strategi­sche stock had meteen vervangen moeten worden”

  Ex-minister van Volksgezondheid Maggie De Block (Open Vld) getuigt in de Kamercommissie. Ze geeft tekst en uitleg over de fouten die onder haar bewind zijn gebeurd, dingen die beter konden en wat wel goed is verlopen. Zo erkent ze dat het niet vervangen van de vernietigde stocks aan beschermingsmateriaal een fout was.
 1. Staf Coppens en zijn kinderen halen hilarische grap uit met oma
  Play
  Camping Coppens

  Staf Coppens en zijn kinderen halen hilarische grap uit met oma

 2. Kijk hoe snelle reflexen van man zijn leven redden bij aanrijding door vrachtwagen
  Play

  Kijk hoe snelle reflexen van man zijn leven redden bij aanrijding door vrachtwa­gen