Café de la Rue
Volledig scherm
PREMIUM
Café de la Rue © Marc Baert

GEMS werkt aan exitplan: "Er is perspectief... op een perspectief”

26 februari. Die datum staat met stip aangeduid in de agenda’s van de cultuursector en de horeca. Van sportclubs. Van studenten aan hogescholen en universiteiten ook. Tegen dan belooft het Overlegcomité een exitplan. “Je kan perspectief bieden op basis van epidemiologie, maar helaas onmogelijk op basis van een kalender”, zegt biostatisticus Geert Molenberghs.

 1. Zomersolden geen overdonderend succes, modehandelaars toch voorzichtig optimistisch voor najaar
  8

  Zomersol­den geen overdonde­rend succes, modehande­laars toch voorzich­tig optimis­tisch voor najaar

  Aanstaande zaterdag 31 juli zitten de zomersolden er op. Mode Unie, de federatie voor de zelfstandige modedetailhandel, en ondernemingsorganisatie Unizo maakten al de balans op en peilden ook naar de vooruitzichten voor het najaar. Ondanks een mindere verkoop in vergelijking met 2019, het laatste normale verkoopjaar, zien de modehandelaars het najaar toch voorzichtig optimistisch tegemoet.
 2. DPG Media bekijkt of het stappen moet ondernemen na documentaire vermeend kindermisbruik Vlaamse acteur, VRT wacht meer informatie af om “gepaste maatregelen” te nemen

  DPG Media bekijkt of het stappen moet ondernemen na documentai­re vermeend kindermis­bruik Vlaamse acteur, VRT wacht meer informatie af om “gepaste maatrege­len” te nemen

  DPG Media, de mediagroep waar ook VTM toe behoort, bekijkt of het stappen moet ondernemen na de berichten van vermoedelijk kindermisbruik door een Vlaamse acteur. De acteur speelde mee in verschillende jeugdprogramma's, tv-series en kinderfilms. Ook de VRT zal “gepaste maatregelen” nemen zodra ze meer informatie heeft. Dat laat woordvoerder Hans Van Goethem weten.