Illustratiefoto.
Volledig scherm
Illustratiefoto. © Wannes Nimmegeers

Gemiddeld aantal nieuwe besmettingen zakt onder 10.000 per dag, voor het eerst sinds eind november minder dan 750 coronapa­tiën­ten op intensieve zorg

Het gemiddelde aantal nieuwe coronagevallen per dag is opnieuw gedaald tot onder de 10.000. Dat blijkt uit cijfers van gezondheidsinstituut Sciensano die zondag zijn vrijgegeven door het kabinet van federaal minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke.

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  4

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. Geen contactbubbels met kerst en nieuw: omikron of niet, wij wachten
  PREMIUM

  Geen contactbub­bels met kerst en nieuw: omikron of niet, wij wachten

  Terwijl omikron Nederland in een strenge lockdown dwingt, wacht België af. De politiek is niet happig op een beperking van het aantal contacten, zo kort voor Kerstmis. De experten zijn dan weer verdeeld: verstrengen zal onvermijdelijk zijn, maar hoé streng moet het worden? Want niemand die echt weet wat de impact van omikron precies zal zijn op een bevolking waarin velen al drie keer gevaccineerd zijn. “We kunnen ons iets meer permitteren dan Nederland, maar niet veel.”
 1. Klacht tegen ‘aaien met dolfijnen’ in Brugge: “Dit moet gewoon verboden worden”
  Brugge

  Klacht tegen ‘aaien met dolfijnen’ in Brugge: “Dit moet gewoon verboden worden”

  Dierenrechtenorganisatie Bite Back dient een klacht in bij de Commissie Dierenwelzijn over een vergunning voor het Brugse dolfinarium, waar bezoekers de dolfijnen mogen aaien. “Wij betwisten de pedagogische waarde hiervan. Het is puur commercieel gewin”, klinkt het. Volgens Boudewijn Seapark voldoet de vergunning aan alle strenge criteria. “Het aaien van de dolfijnen duurt 1 minuut tijdens een educatief programma van 90 minuten.”
 2. Nederlanders komen in Vlaanderen doen wat in eigen land niet meer mag: “Toch maar zelftest gedaan met al die Hollanders hier”
  PREMIUM

  Nederlan­ders komen in Vlaanderen doen wat in eigen land niet meer mag: “Toch maar zelftest gedaan met al die Hollanders hier”

  Nou, dan gaan we toch gewoon lekker naar België... Grenssteden als Antwerpen, Gent en Maasmechelen werden gisteren nog meer dan anders overspoeld door shoppende Nederlanders, nu die dat in eigen land niet meer kunnen. Nederland is sinds gisteren op slot door een harde lockdown. Voor een lekker hapje uit eten en de kerstinkopen moet dus de grens worden overgestoken. Gezellig!