Klaas De Scheirder / Photo News
Volledig scherm
© Klaas De Scheirder / Photo News

Geheime ontmoeting Magnette met paars-groene partijen zet kwaad bloed: “Hij heeft zichzelf tot formateur bevorderd”

Informateur Paul Magnette had volgens onze informatie gisteren een geheime meeting met de zes paars-groene partijen. CD&V en N-VA waren niet uitgenodigd voor het gesprek. N-VA-voorzitter Bart De Wever is niet te spreken over de ontmoeting. “Magnette heeft zichzelf bevorderd tot formateur en de paars-groene partijen zijn hem daarin gevolgd”, klinkt het. “Compleet respectloos”, reageert CD&V-kandidaat-voorzitter Sammy Mahdi.

264 reacties

 • Jan Mannaerts

  3 jaar geleden
  Het wordt eens tiijd dat BDW gewoon zwijgt !
 • Cecarine De Smet

  3 jaar geleden
  BDW moet spreken......dat jij eerst eens ziet wat hij ons al geflikt heeft....
 • Tina Von Österreich

  3 jaar geleden
  We gaan de geheime ontmoetingen van De Wever nog eens moeten afdrukken in de gazetten... het kunt ze op een hand niet meer tellen.
 • Emile De Smedt

  3 jaar geleden
  Laat nu eens dat gejammer.Bal is door kiezer gelegd maar andere factoren spelen sinister spel.Behoudsgezind,zeg maar aartsconsrvatief.BDW,heeft kleine kantjes,wie niet maar heeft stok gekregen.Samen met VB een dikke stok maar die moet gebruikt.Als iedereen jammerde over wanregeringen is nu plots op commando NVA de schuldige.Zijn amper aan zet geweest.Maak grondige analyse en dan zien.
 • Tom Faes

  3 jaar geleden
  Aan de zijlijn ruzie stoken is zoveel makkelijker dan proberen een regering te vormen niet mijnheer De Wever ? Weet je nog , aandelen verkopen, een majeur probleem etc, en dan nog de Theo die er alles aan doet om de boel te saboteren. Begin eerst uw eigen partij op te kuisen beste Bart en kom dan nog maar eens terug.
 1. Beelden tonen hoe Bart De Wever de benen losgooit met Valerie Van Peel tijdens zomerfeest N-VA
  Play
  72

  Beelden tonen hoe Bart De Wever de benen losgooit met Valerie Van Peel tijdens zomerfeest N-VA

  N-VA-voorzitter Bart De Wever heeft in een toespraak op het zomerfeest van zijn partij niet voor het eerst uitgehaald naar de federale regering. Het begrotingstekort, de belastingdruk en het koopkrachtverlies zijn “onhoudbaar en onaanvaardbaar", klonk het in Mechelen. Na zijn toespraak gooide De Wever de benen los op de dansvloer met Valerie Van Peel, die dit najaar stopt als ondervoorzitter.
 2. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.