Volledig scherm
© Klaas De Scheirder / Photo News

Geheime ontmoeting Magnette met paars-groene partijen zet kwaad bloed: “Hij heeft zichzelf tot formateur bevorderd”

Informateur Paul Magnette had volgens onze informatie gisteren een geheime meeting met de zes paars-groene partijen. CD&V en N-VA waren niet uitgenodigd voor het gesprek. N-VA-voorzitter Bart De Wever is niet te spreken over de ontmoeting. “Magnette heeft zichzelf bevorderd tot formateur en de paars-groene partijen zijn hem daarin gevolgd”, klinkt het. “Compleet respectloos”, reageert CD&V-kandidaat-voorzitter Sammy Mahdi.

265 reacties

 • Jef Deckers

  1 jaar geleden
  Het wordt eens tiijd dat BDW gewoon zwijgt !
 • Cecarine De Smet

  1 jaar geleden
  BDW moet spreken......dat jij eerst eens ziet wat hij ons al geflikt heeft....
 • Tina Von Österreich

  1 jaar geleden
  We gaan de geheime ontmoetingen van De Wever nog eens moeten afdrukken in de gazetten... het kunt ze op een hand niet meer tellen.
 • Emile De Smedt

  1 jaar geleden
  Laat nu eens dat gejammer.Bal is door kiezer gelegd maar andere factoren spelen sinister spel.Behoudsgezind,zeg maar aartsconsrvatief.BDW,heeft kleine kantjes,wie niet maar heeft stok gekregen.Samen met VB een dikke stok maar die moet gebruikt.Als iedereen jammerde over wanregeringen is nu plots op commando NVA de schuldige.Zijn amper aan zet geweest.Maak grondige analyse en dan zien.
 • Tom Faes

  1 jaar geleden
  Aan de zijlijn ruzie stoken is zoveel makkelijker dan proberen een regering te vormen niet mijnheer De Wever ? Weet je nog , aandelen verkopen, een majeur probleem etc, en dan nog de Theo die er alles aan doet om de boel te saboteren. Begin eerst uw eigen partij op te kuisen beste Bart en kom dan nog maar eens terug.
 1. Skiërs dalen succesvol beruchte Yosemite-berg volledig af
  Play

  Skiërs dalen succesvol beruchte Yosemite-berg volledig af

 2. Deze hond snuffelt naar coronabesmettingen op de luchthaven
  Play

  Deze hond snuffelt naar coronabe­smet­tin­gen op de luchthaven