Archiefbeeld.
Volledig scherm
Archiefbeeld. © BELGA

Geheime Belgische missie om opnieuw 70 mensen weg te halen uit Afghanistan

België heeft een geheime missie opgezet om een zeventigtal mensen alsnog uit Afghanistan te evacueren. Dat bericht ‘De Morgen’. Sinds de evacuatiemissie Red Kite van deze zomer waren nog heel wat mensen die recht hadden op een evacuatie er achtergebleven.

 1. REPORTAGE. Aan boord van de laatste vlucht van de C-130: “Elke Belgische militair keek uit naar de komst van het legertransportvliegtuig”
  PREMIUM
  Melsbroek

  REPORTAGE. Aan boord van de laatste vlucht van de C-130: “Elke Belgische militair keek uit naar de komst van het legertrans­port­vlieg­tuig”

  Het einde van een tijdperk. Na 50 jaar heeft ons land — en dan vooral Melsbroek — vrijdag met een uitwuifvlucht afscheid genomen van de C-130, het legertransportvliegtuig van Defensie. Al moest het plan door de dichte mist bijgeschaafd worden. Geen vaarweltocht naar onder meer Oostende of Kleine Brogel, wel een trip naar Florennes. Wij kropen mee aan boord van een nu al historische tocht.
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.