Romy W. (links), de vriendin van Dave De Kock (midden), blijft aangehouden in het onderzoek naar de dood van Dean Verberckmoes (4).
Volledig scherm
Romy W. (links), de vriendin van Dave De Kock (midden), blijft aangehouden in het onderzoek naar de dood van Dean Verberckmoes (4). © RV

Geen vrijlating onder voorwaarden voor vriendin van Dave De Kock

De 25-jarige Nederlandse Romy W., de vriendin van Dave De Kock die sinds januari in de cel zit in het onderzoek naar de dood van de 4-jarige Dean Verberckmoes, blijft aangehouden. Dat heeft de kamer van inbeschuldigingstelling (KI) in Gent beslist.

 1. Jeugdvrienden Romy W. in shock over haar rol in moordzaak: “Ze was beïnvloedbaar, maar dit? Nooit”
  PREMIUM

  Jeugdvrien­den Romy W. in shock over haar rol in moordzaak: “Ze was beïnvloed­baar, maar dit? Nooit”

  “Ze had een drankverslaving, ja. Je wist op den duur niet meer welke Romy je zou treffen.” Een goede jeugdvriend van Romy W. (25) zag zijn vriendin afglijden, maar had nooit durven vermoeden waartoe ze in staat was. Ook haar buurmeisje niet, waarmee ze samen puberde. De geliefde van Dave De Kock groeide op in een klein Nederlands dorpje, net over de grens. Rustig en vredevol. Maar nu wordt Romy W. (25) verdacht van moord en ontvoering van de kleine Dean.
 2. Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten
  Mijnenergie

  Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten

  De onzekerheid rond de aardgasbevoorrading vanuit Rusland weegt sterk op de internationale energiemarkten en bijgevolg ook op jouw aardgasfactuur. Dat effect laat zich tijdens de zomer gelukkig minder voelen, maar belooft in de winter hard aan te komen. Om jouw aardgasverbruik en bijgevolg ook jouw aardgasrekening te beperken, kan je nu al de nodige stappen ondernemen. Mijnenergie.be bundelt vijf praktische tips.
 3. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
  Mijntelco

  Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

  64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.