photo_news
Volledig scherm
© photo_news

Geen sociale woning meer voor wie deels eigenaar is van bouwgrond of woning

Vlaams minister van Wonen Liesbeth Homans (N-VA) verstrengt de regels om aanspraak te kunnen maken op een sociale woning. Iemand die een woning of bouwgrond gedeeltelijk in eigendom heeft, komt niet meer in aanmerking.

 1. Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11
  Gouden 11
  1

  Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11

  Dit weekend blonken verschillende spelers uit in de Jupiler Pro League. Zo hield Sinan Bolat de nul in de topper tegen Racing Genk, ontpopte Deniz Undav zich andermaal tot seizoensrevelatie bij leider Union en liet Christian Kouamé de netten trillen tegen rode lantaarn Beerschot. Welke spelers staan er nog in de de Gouden 11 van de week? Een overzicht.
 2. Homans eist van Turkse ambassadeur dat Turks conflict niet wordt uitgevochten in Vlaanderen

  Homans eist van Turkse ambassa­deur dat Turks conflict niet wordt uitgevoch­ten in Vlaanderen

  Vlaams minister van Binnenlands Bestuur Liesbeth Homans (N-VA) heeft vandaag een gesprek gehad met de Turkse ambassadeur in België. Aanleiding waren de berichten dat de Turkse overheid via het Diyanet-netwerk moskeeën in het buitenland, ook in Vlaanderen, gevraagd heeft verdachte Gülenisten extra in het oog te houden. Volgens het kabinet-Homans erkent de Turkse ambassadeur alvast "dat er geen sprake kan zijn van het importeren en/of uitvechten van buitenlandse conflicten in Vlaanderen".